GSP SPECIAL  »  ANCHETELE GAZETEI  »  SUPERLATIVELE GSP 2012

Izbaşa, Wesley, Reghecampf, Rusescu » Ei sînt favoriţii cititorilor după 5 zile de vot în Ancheta GSP

Rusescu (dreapta) conduce detaşat în preferinţele cititorilor.
Rusescu (dreapta) conduce detaşat în preferinţele cititorilor.

Articol de GSP - Publicat joi, 06 decembrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 05 decembrie 2012 20:48

Intră pe gsp.ro şi votează Superlativele anului 2012! Votul se încheie pe data de 18 decembrie.

În fiecare an, în luna decembrie, facem clasamente, votăm, analizăm şi, la final, împreună cu specialiştii, oficialii şi cititorii stabilim cîştigători pentru Superlativele sportive ale anului. Clasamentul care dă primul semn al ierarhiei rămîne cel al cititorilor. Prin urmare, după 5 zile de vot, vom măsura valoarea performanţelor sportive din 2012 prin ochii cititorilor.

Fară nici o concurenţă care să-i ameninţe poziţia de lider, Sandra Izbaşa conduce categoria "cel mai bun sportiv român" cu aproape două treimi mai multe voturi decît Alin Moldoveanu, campionul olimpic la tir de anul acesta. Pe lîngă votul cititorilor, algoritmul clasamentului final va mai ţine cont, în proporţii egale, de votul specialiştilor din ANST şi de cel al redactorilor Gazetei Sporturilor.

Votează şi tu AICI!

Cel mai bun fotbalist străin din Liga 1 în viziunea cititorilor rămîne Wesley Lopes, fostul mijlocaş al lui FC Vaslui, acelaşi jucător care anul trecut a cîştigat trofeul la această categorie. Cu toate că brazilianul a părăsit în vară Liga 1 pentru un contract în Arabia Saudită, rămîne bine ancorat în preferinţele microbiştilor.

Ceva mai multe emoţii în lupta pentru prima poziţie la categoria "antrenorul anului", acolo unde Reghecampf, susţinut de suporterii Stelei, conduce în faţa lui Mircea Lucescu, fără însă a se detaşa cert în cîştigător.

"Cel mai bun fotbalist român", categoria orgoliilor nemăsurate, este dominată de Steaua, cu Raul Rusescu şi Chiricheş conducînd un clasament ce nu a mai fost dominat de un stelist din anul 2006, an în care Dică a cîştigat trofeul.

În stabilirea clasamentului final pentru cel mai bun fotbalist străin, cel mai bun fotbalist român şi cel mai bun antrenor vor conta în proporţie de 20% voturile acordate de cititori, antrenorii echipelor din Liga 1, preşedinţii cluburilor din Liga 1, căpitanii echipelor din Liga 1 şi redactorii Gazetei Sporturilor.

4900 de voturi s-au înregistrat pînă ieri în Ancheta Gazetei

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează