GSP SPECIAL  »  ANCHETELE GAZETEI  »  DOSARUL TRANSFERURILOR

Lovitură dată de Ioan Becali statului român » Victor Ponta a făcut azi anunţul: "Nu se poate face nimic!"

Articol de GSP - Publicat marti, 31 martie 2015 00:00 / Actualizat marti, 31 martie 2015 21:35

Victor Ponta a vorbit azi despre situaţia lui Giovani Becali, condamnat în Dosarul Transferurilor. Premierul susţine că statul nu poate recupera prejudiciul cauzat de impresar. 

"Îl ştiţi pe domnul Ioan Becali, care a fost condamnat în 2014? De la el statul are de recuperat 17 milioane de euro. Dar nu se poate!

De ce? Pentru că el nu figurează cu nici un bun în scris. Evident că nu se poate face absolut nimic", a zis Ponta conform RomâniaTV.

Victor Ponta a susţinut marţi o conferinţă de presă la Ministerul Justiţiei în care a cerut înfiinţarea unei agenţii pentru recuperarea prejudiciului, care să fie în subordinea acestei instituţii. 

6 ani şi 4 luni de închisoare a primit Ioan Becali în Dosarul Transferurilor

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (61)
teilandezu
teilandezu  •  01 Aprilie 2015, 20:28

Pontache , ia exemplu de la Putin ca pe Hodorkovski tot pentru ca n-a vrut sa dea banul l-a luat . I-a dat 10 ani , n-a vrut sa scoata banul nici dupa 10 ani , i-a mai dat inca 10 si l-a scos dupa 18 ani .Ia urma balilor neamului mafiot (mama , sora ...) si-i vei putea recupera pe toti .

cosmin97
cosmin97  •  01 Aprilie 2015, 16:57

Domnule Ponta,eu cred ca nu se vrea recuperarea banilor,nu ca nu se poate, stii cum e ,,Daca vrei poti" va dau eu solutia care sunt un Neica nimeni. Sta la inchisoare 6 ani si 4 luni iar daca statul nu recupereaza paguba mai sta 20. E simplu.Ce? nu e legal? nu exista procedura legala? tot eu va spun,ordonanta de urgenta si legea e gata in cateva ore ca vad ca se poate da ordonante rapide pentru unele interese,ce pentru tara sa se recupereze niste bani nu se poate?.DE CE? Poate ma lamuriti si pe mine cum e.

cristian_u
cristian_u  •  01 Aprilie 2015, 09:45
Postat de shogun_blue pe 01 Aprilie 2015, 09:07

dc sunt pe numele altuia nu prea ai ce sa faci...dar dc il iei pe ala la intrebari de unde are bani sa-si faca asemenea palate, dai in altele

Daca-l iei la bani marunti, toarna tot, deci recuperezi din paguba.

Vezi toate comentariile (61)
Comentează