GSP SPECIAL  »  ANCHETELE GAZETEI  »  SUPERLATIVE

Luptă aprigă pentru Superlativele GSP 2016! Diferențe foarte mici între primii clasați la toate cele 4 categorii! Votează și câștigă unul dintre cele 33 de premii pregătite

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 decembrie 2016 10:28

Cu mai puțin de două săptămâni înaintea încheierii perioadei de votare, lupta pentru fotbalistul, antrenorul sau stranierul anului în ancheta Gazetei Sporturilor este foarte strânsă.

Cititorii au un cuvânt important de spus în alegerea celor mai buni oameni din fotbalul românesc, iar pe GSP.RO vă puteți vota favoriții până pe 18 decembrie. Mai mult, orice vot vă poate aduce și unul dintre cele 33 de superpremii pregătite. 

CLICK AICI PENTRU A VEDEA NOMINALIZAȚII ȘI PENTRU A VOTA!

După prima săptămână de votare lupta este strânsă la toate categoriile. 

Alibec, Stanciu sau Florin Andone?

Așa cum era de așteptat lupta pentru fotbalistul anului se dă între Denis Alibec, care conduce în acest moment și Nicolae Stanciu. Vedeta Astrei și fostul lider al Stelei sunt la distanță extrem de mică. La mare distanță de cei doi este atacantul celor de la Deportivo, Florin Andone. 

VOTEAZĂ AICI FAVORITUL TĂU PENTRU FOTBALISTUL ROMÂN AL ANULUI! 

Șumudică, Il Luce sau Hagi?

Marius Șumudică și Mircea Lucescu domină lupta pentru cel mai bun antrenor al anului. Omul care a adus primul titlu din istoria Astrei este acum pe primul loc.

Din spate vine tare și Gheorghe Hagi, a cărui echipă continuă să uimească în Liga 1 și să ofere variante foarte bune pentru națională. "Regele" poate reveni, lupta nefiind terminată.

VOTEAZĂ AICI CEL MAI BUN ANTRENOR AL ANULUI!

Eric de Oliveira, Boldrin sau Llullaku?

Parcursul uimitor al celor de la Gaz Metan i-a adus pe Eric de Oliveira și Azdren Llullaku printre favoriții microbiștilor în topul celor mai buni străini din Liga 1. 

În acest moment Eric conduce, urmat de Ricardo Boldrin și Azdren Llullaku, ambii fiind foarte aproape. Sunt mari șanse ca lupta să fie decisă în ultima zi la acest capitol. 

INTRĂ ȘI VOTEAZĂ CARE A FOST CEL MAI BUN STRANIER DIN 2016

CSM BUCUREȘTI, ECHIPA FEMININĂ DE SPADĂ SAU HALEP?

Echipa de handbal CSM Bucuresti (câștigătoarea Ligii Campionilor), echipa feminină de spadă (campioană olimpică la Rio) sau Halep (locul 4 WTA)? 

Între ele se dă lupta pentru sportivul anului 2016. Ca și la celelalte capitole distanța dintre primele două clasate este nesemnificativă. 

VOTEAZĂ CEL MAI BUN SPORTIV AL ANULUI 2016

Completează formularul după ce votezi și poți câștiga unul dintre cele 33 de premii pregătite. 

 premii

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close