GSP SPECIAL  »  ANCHETELE GAZETEI  »  INTERVIU

Mărturie spectaculoasă în Gazeta de mîine! Sebastian Ghiţă: "Microsoft are răspunderea porcăriei prin care României i s-au furat 400 de milioane de euro”

Articol de GSP - Publicat joi, 26 februarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 26 februarie 2015 16:25

Pornind de la anunţul retragerii sale din baschetul românesc, după ce a cîştigat 10 titluri naţionale cu CSU Asesoft Ploieşti, Sebastian Ghiţă a acordat un interviu şocant cititorilor Gazetei Sporturilor.

Ziarul publică mîine ampla confesiune a deputatului inculpat de DNA. În dialogul purtat cu Cătălin Tolontan, Sebastian Ghiţă rosteşte nume de oameni, firme şi sume de bani care n-au mai fost spuse pînă acum.

"Nu reproşez nimic procurorilor şi mă supun judecătorilor orice decizie ar lua. Acesta este preţul pentru a trăi într-o ţară civilizată. Iar eu în România vreau eu să trăiesc. Am însă un mesaj, în numele meu şi al antreprenorilor din industria IT, dar şi din alte industrii, cu care am vorbit. Oamenii sînt foarte îngrijoraţi şi mesajul nostru este: dacă ne cereţi nouă, românilor, să nu fim corupţi, acelaşi lucru trebuie cerut şi aplicat firmelor şi cetăţenilor străini care fac afaceri pe teritoriul României! Altfel vom înlocui corupţii noştri cu corupţii lor". Şi, de aici, Sebastian Ghiţă a început o enumerare de fapte grave şi o mărturie care a durat două ore.

Citiţi totul în Gazeta Sporturilor de mîine!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (31)
qpax
qpax  •  26 Februarie 2015, 18:39

Pai 80% din institutile americane de stat si federale folosesc Linuxul, care e gratis ...:)) Ai nostri sunt in schimb foarte ... intreprinzatori ... cand vine vorba de a cheltui ... banul altuia ...:)) Uitat-va la cum arata insttitutile publice ... gen MAPN ... si ce zmei sunt ei pe banii nostrii ...:))

cefura_bozzgoria
cefura_bozzgoria  •  26 Februarie 2015, 18:34
Postat de maianimalule pe 26 Februarie 2015, 18:29

esti prost ! :)))))))

aoleu,cu cine ai facut limba romana?

maianimalule
maianimalule  •  26 Februarie 2015, 18:29
Postat de cefura_bozzgoria pe 26 Februarie 2015, 18:17

ai comis-o acum,era corecta prima varianta.

esti prost ! :)))))))

Vezi toate comentariile (31)
Comentează