GSP SPECIAL  »  ANCHETELE GAZETEI  »  MTS

"Mi-a tratat dorul de casă"

Articol de GSP - Publicat luni, 22 iunie 2009 00:00

Unul dintre cei 4.000 de oameni care i-au cerut lui Boc demisia lui Ridzi munceşte în SUA şi spune că gesturile şefei MTS i-au răpit pînă şi nostalgia pentru România.

"Cerem demisia!"

GSP a oferit cititorilor posibilitatea de a se adresa premierului şi de a-şi exprima părerea în cazul banilor de la MTS. Începînd de vineri, ora 17:36, şi pînă ieri la prînz 4.000 de mesaje au fost trimise de către cititori şi redirectate către adresa de mail oficială a lui Emil Boc. Aproape toţi îi cer prim-ministrului Emil Boc să reacţioneze. Dezbaterea continuă şi azi pe gsp.ro.

"Doamna ministru depăşeşte orice barieră a bunului simţ faţă de cetăţenii acestei ţări. Dacă rămîne în funcţie, este de la sine înţeles că întreg guvernul este de acord cu acţiunea dînsei"
Popescu

"Într-o perioadă în care atitudinea tuturor şi mai ales a factorilor de decizie ar trebui să fie aceea de moderaţie şi austeritate, gestul doamnei ministru este un atentat la normalitate"
Razvan

"O idee pentru domnul Boc în vederea sloganului pentru prezidenţiale (să-l transmită domnului Băsescu): NU FURAŢI! GUVERNUL NU SUPORTĂ CONCURENŢA!"
Popescu Marian

"Modul de comportare arogant, sfidător, obraznic al unei tinere care în principiu ar trebui să aducă un comportament european mă face să fiu sigur că ţara aceasta nu are nici o şansă să intre în rîndul celor civilizate"
Roro

"Îmi aduc aminte cît de bucuros eram acum nouă ani, tocmai împlinisem 18 ani şi puteam să votez. Marele merit al celor care s-au perindat pe la guvernare de atunci şi pînă acum e că m-au învăţat să-mi dozez cît mai bine timpul. Că o demiteţi sau nu pe doamna Ridzi, eu oricum nu mai pierd 10 minute pe la cabinele de votare"
Paulo_Ra

"M-am săturat să fim furaţi cu zîmbetul pe buze şi nimeni să nu răspundă în faţa legii. Pentru banii publici trebuie să răspundă orice individ din ţara asta, indiferent că este Băsescu, Ridzi sau nea Vasile de pe tractor!"
Georgescu Daniel

"Pornind de la sloganul campaniei MTS, în mai eram "De 2 ori mai tînăr". În iunie mă simt de două ori mai frustrat şi de două ori mai surprins de acţiunile doamnei ministru"
sportsport

"Cer demisia pentru că mi-a alungat dorul de casă. Am plecat de 2 ani în SUA şi cîteodată mă mai ia melancolia şi mă gîndesc . Mulţumită clasei politice îmi dau mereu palme peste cap şi mă gîndesc: "
Cristian Vaduva

Go, Ridzi!
Azi, la ora 11:00, în faţa MTS, spectacol-parodie organizat de Gazeta şi televiziunea on-line Happyfish. Invitat special Florin Chilian

În această dimineaţă, în faţa sediului MTS din Vasile Conta nr. 16, Gazeta Sporturilor organizează un spectacol-parodie. Am pregătit scena, sonorizare de concert, am acoperit toate "serviciile artistice conexe". La eveniment i-am invitat pe colegii de la televiziunea on-line happyfish.ro, care, împreună cu prietenul lor Florin Chilian, vor recrea (gratis) celebrul concert de pe scena de 75.000 de euro a MTS-ului. Va fi un show stradal de umor şi muzică live ce va putea fi urmărit pe www.gsp.ro începînd cu ora 11:00.

Ministerul Tineretului şi Sportului a cheltuit cu evenimentele organizate cu ocazia "2 Mai Ziua Tineretului" suma de 630.000 de euro (fără TVA). Investiţia, atribuită fără licitaţie, a revenit firmelor Artisan Consulting şi Compania de Publicitate Mark, cu aceiaşi acţionari şi sediu comun într-un apartament de bloc din Bucureşti.

Banii au fost repartizaţi astfel: 300.000 de euro pentru evenimentele din Costineşti, 260.000 de euro pentru cele din Bucureşti şi restul pentru cele 39 de reşedinţe de judeţ. Cu toate acestea, Direcţiile Judeţene de Tineret şi Sport au mai cheltuit şi ele separat sume cuprinse între 5.000 şi 10.000 de lei, fiind şi cele care s-au ocupat de fapt de întrecerile sportive din fiecare oraş.

Concursuri şi acţiuni interactive Costineşti
70.000 e a plătit MTS
2.000 e a cheltuit DJS Constanţa

Scenă Costineşti
75.000 e a plătit MTS
3.000 e e preţul pieţei

Trupe Costineşti
50.000 e a plătit MTS
12.000 e a plătit MTV

3 trupe Bucureşti

65.000 e a plătit MTS
12.000 e e preţul pieţei

scenă Bucureşti
50.000 e a plătit MTS
3.000 e preţul pieţei

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (21)
 •  22 Iunie 2009, 21:36

Sa fim serios asta cu SUA lui... acolo in SUA politia ciuruieste un cetatean nevinovat cu 40 de gloante iar cei ce au tras nu au fost inchisi nici macar 1 minut. in tara aia se fura miliarde (ultima tzeapa a fost de vreo 50 miliarde de $), tara in care se ingineresc razboie fictive pentru a se imbogatii cativa sarlatani care si asa sunt putrezi de bogati, sa nu mai vb de Guantanamo.hai ca de erai un 'norgevian'suedez' 'danez' iti dadeam dreptate ca aia sunt cu 50 de ani peste SUA ta in mentalita

 •  22 Iunie 2009, 19:27
Postat de julesverne pe 22 Iunie 2009, 11:35

Cat despre romanii de peste hotare, cei mai multi dintre ei sa ne mai lase in pace cu opiniile lor. La foarte multi dintre ei, sintagma "n-au uitat de unde au plecat" se reflecta in discursul lor doar prin idei de genul: "Ce bine-mi pare ca am plecat din Romania!" Foarte bine ca ati plecat, ramaneti acolo, dar scutiti-ne de impresiile voastre...

am si eu o intrebare : tu chiar muncesti in tara asta sau doar esti de decor prin vreun birou de la minister/partid? a si ca sa iti continui ideea sa sti ca si eu imi doresc sa am drepturi egale ca si fica presedintelui meu si sa pot aspira la o functie mai prestigioasa care sa imi puna in evidenta calitatiile individuale si inteligenta.... dar nu o sa pot niciodata in romania pt ca nu am sprijin politic :(

julesverne
julesverne  •  22 Iunie 2009, 18:32

@ bogdanveres: V-ati dus in strainatate pentru voi si familiile voastre. Las-o moarta cu banii adusi aici, ca mare lucru n-au facut cei care au "adus" bani in tara: au cumparat produse straine ca si restul romanilor, nu cred ca vreun mm de drum s-a facut cu bani veniti de la voi. Stai si cugeta: ce bine ati facut tarii asteia plecand? @laur: Poti sa ramai acolo. Deja romana ta a devenit ininteligibila.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează
Close