GSP SPECIAL  »  ANCHETELE GAZETEI  »  CAZUL RCS

Mihai Corbu şi Dumitru Dragomir se cunoşteau dinaintea licitaţiei: "Venea des la sediul Ligii în 2011"

Dumitru Dragomir, foto: GSP
Dumitru Dragomir, foto: GSP

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 aprilie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 09 aprilie 2014 12:12

Gazeta Sporturilor publică astăzi schema prin care din conturile LPF şi, implicit, ale cluburilor au dispărut 2,8 milioane de euro. Citeşte pe Gazeta Digitală circuitul

Tot din investigaţia Gazetei reiese cum Corbu şi Dragomir se cunoşteau bine dinaintea licitaţiei, lucru confirmat şi de procurori într-un material publicat astăzi de Evenimentul Zilei.

Una dintre declaraţiile prin care Dragomir a încercat să se apere în acest caz a fost cea prin care spune că nu se ştie foarte bine cu Mihai Corbu, cel care deţine firma Capital Properties. "Cred că m-am văzut de maximum două ori cu el", a declarat Mitică.

Totuşi, foşti colaboratori ai săi din LPF au dezvăluit ieri pentru GSP: "Corbu venea foarte des la sediul Ligii în 2011, atît înainte de acea licitaţie, cît mai ales după acea încredinţare directă a ultimelor 6 pachete către RCS".

Procurorii ştiau de acest lucru, după cum scrie astăzi Evenimentul Zilei: "Pe parcursul cercetărilor a reieşit că Mitică Dragomir şi Mihai Corbu se cunoşteau şi au pus la cale delapidarea. Procurorii arată că, pe 17 iunie 2011, Dumitru Dragomir a împuternicit, ilegal, Capital Properties să caute cumpărători pentru drepturile de televiziune, fără ştirea şi aprobarea membrilor LPF".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
kraus
kraus  •  09 Aprilie 2014, 21:20

Mititică, Mititică, la duş o să stai cu frică!

damnyou
damnyou  •  09 Aprilie 2014, 14:50

Pe asta vreau sa il vad intre zabrele inainte sa dea ortul popii.

vladutz13
vladutz13  •  09 Aprilie 2014, 14:42
Postat de smdb pe 09 Aprilie 2014, 12:18

Daca se pastreaza scenariul din "Dosarul Transferurilor", urmeaza zeci de termene de judecata, amanari, recurs, apel, rejudecare etc., vreo cativa ani buni pana cand Mitica va fi ori 2m sub pamant ori la fel de batran si "bolnav" ca nea' Jean. Nu mai vorbesc ca pana atunci vor fi scoase "nspe" coduri penale ca sa creeze o confuzie si mai mare.

Dosarul transferurilor a fost mai special, foarte foarte dificil, cu multe lucruri interpretabile, cu dovezi venite din vreo 10-15 tari, deci raportare la legislatia lor.... aici e un simplu caz de abuz in serviciu si delapidare. Se poate judeca foarte rapid, pentru ca nu are nicio treaba cu sportul in sine, judecatorii nu trebuie sa invete chestii care le sunt straine, e o chestie pur comerciala.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close