GSP SPECIAL  »  ANCHETELE GAZETEI  »  INVESTIGAŢIE GSP

Monica Iacob Ridzi: "Nu mă interesează cum s-au cheltuit banii, ci că s-a îndeplinit obiectivul MTS"

Articol de GSP - Publicat joi, 18 iunie 2009 00:00

 

Ministrul Monica Iacob-Ridzi a încercat azi să explice cum au fost cheltuiţi banii din dosarul Zilei Tineretului 2 mai. Aceasta a organizat o conferinţă de presă, pentru a răspunde dezvăluirilor din ancheta declanşată de Gazeta Sporturilor.

"Pe mine nu mă interesează cum au fost cheltuiţi banii, ci mă interesează obectivul final. Acesta a fost îndeplinit, am reuşit să strîngem 100.000 de oameni la evenimentele din toată ţara", a spus ministrul.

Într-un interviu acordat ieri Gazetei Sporturilor, Monica Iacob-Ridzi a declarat: "Am vrut să fac ceva cum nu s-a mai făcut niciodată în România. Am vrut să scot 100.000 de mii de tineri în stradă de 2 mai".

Nu rata ediţia tipărită a Gazetei de mîine,  unde vom dezvălui de ce tac televiziunile în cazul MTS.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (57)
 •  15 Iulie 2009, 23:24

Monica Ridzi a facut parte din lotul de june ale PD promovate de Cozmin Gusa si era gata sa plece din partid odata cu el. A ramas si a castigat. S-a remarcat mai ales prin sustinerea acordata Elenei Basescu pentru a prinde un post in Organizatia de Tineret. Ea a fost insa in epicentrul unui mare scandal de presa anul trecut, cand era europarlamentar. Atunci, colegul sau, Eugen Mihaescu, a acuzat-o ca are un nivel extrem de scazut de moralitate, aducandu-si amantul la Strasbourg pe banii PE, si u

 •  24 Iunie 2009, 15:46

pana unde poate merge nesimtirea?

 •  24 Iunie 2009, 06:42

...nu ma intereseaza cum au fost cheltuiti banii... parca erau banii lu maica-sa."ASTA"face parte din GASCA de smeicheri care conduce tara?!!!!! Cine o poate controla ?!! ....poate X,Y sa-u Z,dar "astia" din ce GASCA fac parte ???!!! "SA TRAITI BINE" urmeaza acum alta telenovela.

Vezi toate comentariile (57)
Comentează