GSP SPECIAL  »  ANCHETELE GAZETEI  »  

Sinteza cazului Ridzi facuta de un cititor: Vlad Ionescu!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 iulie 2009 00:00

Vlad Ionescu a lasat urmatorul mesaj pe blogul www.tolo.ro

"Domnule Tolontan,


Acum, cand s-au cam terminat audierile as vrea sa mai fac cateva comentarii in legatura cu acest caz:


1. Asa cum v-am mai spus, in MTS, in special in zona de tineret, fiindca pe aceea o cunosc, este o adunatura de prosti, incompetenti, iresponsabili si inconstienti. Exista si exceptii, dar putine si aruncate in zone marginale.

Noua conducere a accentuat acesta situatie, adaugand acestor “calitati” un tupeu si un curaj fara de margini care are la baza sprijinul politic. Ceea ce s-a vazut la audieri este fara precedent din acest punct de vedere, orice s-ar spune. O incompetenta atat de vadita si o iresponsabilitate aproape totala, pe de-o parte, si destul de senina si de relaxata pe de alta, rar mi-a fost dat sa intalnesc. Daca am lua la intamplare oameni de pe strada si i-am pune acolo s-ar putea nimeri ca lucrurile sa mearga ceva mai bine. mai prost sigur nu. Eu cred ca toti cei audiati din MTS ar trebui sa plece imediat cu MIR in frunte, dar nu imi fac iluzii.


2.Va rog sa observati ca daca nu ati fi relatat dumneavoastra cele intamplate, zi de zi, si aproape minut cu minut, nu prea am fi avut de unde sa aflam ce s-a intamplat in mod real la audieri. Presa a relatat extem de trunchiat, episodic si de multe ori nerelevant cele petrecute. Dar nici aici nu este o mare surpriza, ci doar o noua mare dezamagire.


3.Indiferent cat de clara si cat de dezastruoasa este acesta situatie se gasesc o multime de “oameni responsabili” cu functii inalte, care decid destinele acestei tari, care ne mint in fata cu tupeu maxim spunandu-ne ca ceea ce am vazut si am auzit este altceva, ca nu am inteles noi bine, si ne spun o poveste fantastica prezentandu-ne-o ca adevar. Pana unde poate merge acesta sminteala si pana cand o sa mai acceptam fara o reactie pe masura?


4.In ciuda celor ce se afirma, acest caz este fara precedent deoarece din cauza prostiei nemaiintalnite pana acum s-a putut vedea si proba clar un mecanism de aftfel binecunoscut. Lectia acestui caz este ca nu i se va mai permite chiar oricarui prost sa fure. Atat si nimic mai mult. Sau nu se vor mai combina cu prostii la hotii. Lectie elementara, de altfel. Fiindca asta cred ca s-a intamplat mai degraba; unii care stiu s-au combinat cu unii care se presupunea ca stiu macar ABC-ul in domeniu. Pe viitor vor fi mai atenti si vor lucra prin oameni ceva mai destepti. Doar atat.


5. Ceea ce il caracterizeaza pe Basescu si este relevat in acest caz, este metoda pe care o practica de mult timp si cu mare consecventa, de a promova mediocritatea si submediocritatea in scopul de a controla cat mai bine lucrurile si de a acumula cat mai multa putere. Greu mai gasesti un Boc, o Ridzi, o Sulfina, un Dobre, o blonda de la integrare, o EBA, in asemenea posturi. Si mai sunt. De altfel, el insusi este un smecher, cu o inteligenta si instincte native remarcabile, dar fara o statura intelectuala pe masura. Nu apreciaza valoarea autentica, reflexia critica, ci doar smecheria, devotamentul si loialitatea.
Ar mai fi si altele, dar poate alta data daca va mai fi cazul."

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
 •  09 Iulie 2009, 21:04

daca nu se ajuge la capatul banilor, toata aceasta nebunie nu are niciun rost. Va plati doar MIR, dar Basescu cu clica lor de hoti si escroci va scapa basma curata. Speram din toata aceasta ancheta, din toate eforturile depuse de jurnalisti in elucidarea acestui caz sa cada capetele,darlucrurile s-au rezolvat simplu - vinovata este MIR....

 •  09 Iulie 2009, 12:23

Este adevarat ca aici este vorba d-lui Boc "dezmat pe banii publici". Am prieteni care lucreaza in Bucuresti la primaria de sector (unul nu are importanta) ca toate is la fel! si nu au nici tonere pentru imprimanta sa tipareasca state pentru angajati de cele mai multe ori. Si dl Boc reduce cheltuielile la cine - la gugustiuci ca la smecherii din PDL nu ! Este o vrajeala totul , cum zicea foarte bine dl. Boc dar dl boc este vinovat ca nu face nimic in acest sens. Sa faca sau sa taca !

 •  09 Iulie 2009, 10:30

A-ti dat de virful aisbergului. Sapati mai departe si veti vedea cat de putreda ii tzara asta. Eu cred ca MIR a cazut ca musca-n lapte, greseala ei a fost cand a hotarat sa intre in politica, nu va faceti iluzii ca ceilalti sunt mai buni si corecti

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close