GSP SPECIAL  »  ANCHETELE GAZETEI  »  SUPERLATIVELE GSP 2018

SUPERLATIVELE GSP 2018 // George Țucudean e Fotbalistul Anului: "Am vrut să renunț, să mă duc la vie!" » Iată toți laureații din Ancheta Gazetei

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 decembrie 2018 00:30

Ajunsă la episodul 53, cea mai prestigioasă anchetă din sportul românesc şi-a desemnat astăzi câştigătorii, iar Gazeta Sporturilor iese în zori la chioșcuri cu o EDIŢIE DE COLECŢIE pentru a onora evenimentul.

GEORGE ȚUCUDEAN - Fotbalistul Anului 2018!

01 rk tucudean mare

Golgeterul de 27 de ani al campioanei CFR Cluj revendică premiul pentru prima oară în carieră la finalul unui an perfect pentru el, dar șochează în paginile de azi ale ziarului, mărturisind că a vrut să renunțe la fotbal în urmă cu doi ani. Hagi e omul care i-a dat restart.

Citeşte în Gazeta de azi (ediția tipărită-la chioșc, ediția digitală - AICI) un interviu sincer de trei pagini realizat de Andrei Crăițoiu, Remus Răureanu și Dan Udrea cu Fotbalistul Anului 2018!

HARLEM GNOHERE - Fotbalistul Străin al Anului 2018!

01 rk gnohere

Atacantul lui FCSB iese triumfător în Anchetă pentru al doilea an consecutiv și consideră că merita să primească premiul. "Sunt cel mai bun străin din Liga 1", spune golgeterul roș-albaștrilor în interviul din ziar. Gnohere anunță că are gânduri mari pentru anii care vin.  

Citeşte în Gazeta de azi (ediția tipărită-la chioșc, ediția digitală - AICI) un amplu interviu luat de Andrei Crăițoiu și Dan Udrea Fotbalistului Străin al Anului 2018!

RĂZVAN LUCESCU - Antrenorul Anului 2018!

01 rk razvan

Lider autoritar și invincibil în Grecia, Lucescu jr a devenit la PAOK Salonic "Răzvan cel Mare". I-a convins și pe oamenii de fotbal de la noi și a reușit să câștige trofeul anul acesta în fața lui Gică Hagi. 

Citeşte în Gazeta de azi (ediția tipărită-la chioșc, ediția digitală - AICI) un interviu spectaculos semnat de Eduard Apostol cu Antrenorul Anului 2018!

SIMONA HALEP - Sportivul Anului 2018!

01 rk halep

Regina en-titre a tenisului mondial nu avea cum să scape premiul pentru al doilea an consecutiv. În total, este a patra oară când Simona triumfă în Ancheta Gazetei.  

 

Nu rata azi o ediție de colecție: 23 de pagini-eveniment dedicate celor mai buni din România!

CITEȘTE ÎN GAZETA LA CHIOȘC SAU PE PLATFORMA DIGITALĂ-AICI: 

  • ce spun premianţii în interviuri EXCLUSIVE pentru GSP
  • cum s-a votat la fiecare categorie
  • clasamentele complete
  • editoriale semnate de Ovidiu Ioanițoaia, Cristian Geambașu, Alin Buzărin, Luminița Paul

4,3kilograme cântăreşte trofeul Superlativele GSP, este din bronz şi reprezintă un ziar Gazeta Sporturilor împăturit. Trofeul atribuit celui mai bun fotbalist român poartă numele Nicolae Dobrin, fotbalistul care, în anul 1966, a deschis seria cîştigătorilor desemnaţi de Gazeta

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (30)
194362334230310
Robert Damian  •  21 Decembrie 2018, 12:39

Tucudean,cel mai bun fotbalist roman al anului???JALNIC a ajuns fotbalul romanesc!!!De necrezut!!!Fara cuvinte.....!!!

dybala21
dybala21  •  21 Decembrie 2018, 12:24
Postat de lionforever pe 21 Decembrie 2018, 10:44

Nu uita ca au dat premiile niste nulități in materie de gazetărie sportivă. Scriu la norma si dupa cum bate vântul ( ***).

Premiile s-au acordat in functie de sondaje si voturile cititorilor, ratatule!

lionforever
lionforever  •  21 Decembrie 2018, 10:44
Postat de pol1tehnicaiasi pe 21 Decembrie 2018, 07:59

Daca au ajuns cutudean si razvan lucescu sa fie premiati..inseamna c-a ajuns sub nivelul marii la fotbal...grav, f grav...

Nu uita ca au dat premiile niste nulități in materie de gazetărie sportivă. Scriu la norma si dupa cum bate vântul ( ***).

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează