GSP SPECIAL  »  ANCHETELE GAZETEI  »  SUPERLATIVELE GSP 2008

Vezi cîştigătorii galei "Superlativele GSP 2008"

Articol de GSP - Publicat marti, 23 decembrie 2008 00:00

Gazeta Sporturilor şi-a desemnat astăzi în cadrul galei "Superlativele GSP 2008" cîştigătorii premiilor anuale, într-o anchetă  ce datează de 42 de ani.

Sportivul anului: Constantina Diţă-Tomescu - campioană la proba de maraton la Olimpiada de la Beijing

Cel mai bun fotbalist străin al anului: Sebastian Dubarbier (CFR Cluj)

"Mă bucur că cei de la Gazeta Sporturilor m-au văzut ca fiind cel mai bun fotbalist străin din campionat şi e o mîndrie să primesc acest trofeu, care mă obligă la mai mult. Le mulţumesc tuturor celor care m-au votat ,dar au gresit! :D"
SEBASTIAN DUBARBIER

Cel mai bun antrenor: Dan Petrescu (Unirea Urziceni)

Cel mai bun fotbalist român: Adrian Mutu (Fiorentina)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
 •  25 Decembrie 2008, 17:15

ii clar ca mutu ii cel mai bun fotbalist al anului...ce campionat avem noi nu puteai sa alegi un fotbalist de aici! goian...??/la cum a jucat steaua.....mai bine nu.....la nationala a mai miscat un pic dar in rest varza ii goian! mutu clar! in rest fara nici un comentariu....foarte bine ales tot! va salut hai dinamo.

 •  23 Decembrie 2008, 23:00

goian era in ancheta fanatik :) dar oricum premiile adevarate la Gsp se dau asa k .. ne conformam ... Mutu e cel mai bun fotbalist anul acesta :)

 •  23 Decembrie 2008, 22:56

Parca era Goian.Daca toata tara l-a vazut pe Goian ,veniti voi desteptii cu altul,casa fiti diferiti.Luati si inchideti pravalia.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează