ANCHETELE GAZETEI  ·  DOSARUL TRANSFERURILOR

VIDEO Un deţinut povesteşte cum au petrecut greii fotbalului românesc prima noapte după gratii: "Mihai Stoica ţipa la Jean Pădureanu"

Joi, 06 Martie 2014, 00:00

Un deţinut a povestit cum au petrecut greii fotbalului românesc prima noapte după gratii.

VEZI AICI VIDEO!

"I-am vazut. Erau supăraţi. Lui Jean Pădureanu i-a fost cam rău. Avea două cîrje. Gică Popescu şi MM Stoica erau cei mai supăraţi. Erau terminaţi.

Am încercat să vorbim cu dînşii, dar nu ne-au băgat în seamă. MM era supărat. Ţipa la Jean Pădureanu să se liniştească. Trebuia liniştit, era foarte speriat.

Gică Popescu a fost singurul care a ţipat la noi, ne-a spus că nu au timp de noi, să îi lăsăm în pace.

Condiţiile sînt foarte grele în penitenciar. Dar se fac diferenţieri între noi şi ei. Noi sîntem trataţi precum nişte cîini.

Pe ei îi va duce unde a stat şi Adrian Năstase. Acolo a modernizat Gigi Becali, e ceva mai bine.

Toţi au dormit în aceaşi celulă. Apoi îi va repartiza. George Copos era şi el supărat. Le va fi foarte greu. Ei sînt greii fotbalului, au trăit în lux pînă acum.

Duş au voie să facă de două ori pe săptămînă, nu au cum să facă de mai multe ori. Cînd vine apa caldă vine pentru toată lumea", a spus un deţinut pentru B1TV.

 ”Să fim lăsați în pace! Așa e la război!” Nu, nu e așa, domnule Streinu-Cercel

Libertatea

Comentarii (79)

submarina  •  07 Martie 2014, 10:18
Postat de djeurofighter pe 06 Martie 2014, 20:06

Si cum ati reusit sa contactati acest detinut? Este tot cel care a facut poze cu Behi? :))) Aveti angajat GSP la puscarie? Ba, pun pariu ca daca astia ar ajunge intr-un submarin nuclear rusesc de tip Borei, adica de ultima clasa, si ar sta submersat cateva zeci de zile (mai multe detalii poate ne da submarina), toti l-ati depista si ati lua interviu capitanului. :)))

Salut!:) De fapt, submarinul meu, "Akula", e o nava de razboi si accesul persoanelor straine e strict interzis. Totusi, trebuie sa verific daca n-am nici un sabotor in echipaj, deoarece jurnalistii au capacitatea de a patrunde oriunde:) Ok, nu-s impotriva atata timp, cat persoana intrand în randurile echipajului, jura credința nestramutata poporului roman și patriei noastre etc (vezi juram. militar). Dupa 3 ani de slujba pe un submarin, intelegi cu adevarat ce inseamna libertate. Putea fi ca o alternativa pentru condamnati, daca nu exista riscul, ca dansii, in orice moment, ar putea indrepta nava pe o directie gresita...:)

widoqq  •  07 Martie 2014, 09:54

Parca nu mai pute asa rau in fotbalul romanesc, nu vi se pare!?

tristan  •  07 Martie 2014, 09:07
Postat de putregaiu pe 07 Martie 2014, 08:31

o sa ploua cu hernii de disc si milogeli de gratiere Borcea fara femei e mort, mai ales ca n-o sa poata nici sa doarma ca sforaie coru Becali MM se sinucide dupa o saptamana de mirosit picioarele lu' Netoiu si ascultat plansul lui Copos si horcaielile lu' Jean Popescu poate acum realizeaza ca el a avut absolut totul in viata dar s-a inhaitat cu golanii a pierdut tot... daca nu realizeaza isi merita pedeapsa

netoiu nu e cu ei...:)el e in alta parte..

Vezi toate comentariile (79)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:00 MotoGP Classics, Premieră

Marele Premiu al Africii de Sud

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Premieră

Inside Serie A

Digi 3
Program TV complet

Liga 1