GSP SPECIAL  »  ARTICOLUL LUNII  »  TOLO.RO

Anchetatorii: „Nu există nici un buncăr al lui Dincă, avea o rampă subterană pentru reparat mașini”

Articol de - Publicat duminica, 04 august 2019 09:00

De câteva zile, circulă informația că investigatorii au găsit unul sau mai multe buncăre în curtea din Caracal unde Gheorghe Dincă le-a ținut și ucis pe cele două fete de 15 și de 19 ani.

”Am verificat casa și curtea și nu există nici un buncăr”, a explicat unul dintre cei care face parte din echipă, pentru Libertatea.

”El avea o rampă subterană pentru reparat mașini. Dar nu există probe că ar fi folosit-o pentru altceva decât așa cum sunt folosite rampele clasice de către mecanicii care se uită și repară mașinile de dedesubt”, a completat specialistul de pe teren.

O altă informație care este vehiculată fără temei, susțin cei care fac investigația, este aceea că s-ar fi descoperit în casă urme fizice ale prezenței Luizei.

”Până în acest moment, nu avem nici o evidență a prezenței Luizei aici”.

În ceea ce privește dosarul Luiza Melencu, ca probe există declarația suspectului, mașina Renault Megane suspectată, dar fără număr vizibil de înmatriculare, care s-a dovedit a fi a bărbatului de 66 de ani, și telefonul găsit la Dincă, de pe care s-a sunat în aprilie la bunicul Luizei.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează