GSP SPECIAL  »  ARTICOLUL LUNII  »  TOLO.RO

Gheorghe Dincă a fost surprins cu ani în urmă de părinții unei fetițe pe care o pipăia, dar toată lumea a tăcut! ”Ce greșim ca societate?”

Articol de - Publicat vineri, 02 august 2019 19:37

Noi date din dosar pun o problemă care ne privește pe toți: dacă se va proba o istorie de abuz a lui Dincă asupra femeilor și, mai ales, asupra fetelor foarte tinere, ce responsabilitate au cei care au știut și au tăcut

Bărbatul care a recunoscut dubla crimă de la Caracal e suspectat de un trecut de pedofil depistat, dar neraportat!

”Din capete de informații, dar la care lucrăm”, spune unul dinte oamenii din caz, bărbatul pare profilul de pedofil de implus, mai degrabă decât cel al unui sociopat atent și rațional.

Ce s-a găsit?

Odată cu mărirea echipei, prin mutarea dosarului de la Craiova la București, procurorii DIICOT scrutează și trecutul lui Dincă. Ei caută piste, eventuale explicații și posibilitatea unor suspecți. Au descoperit altceva.

Sunt certe, în biografia lui, câteva episoade violente la adresa femeilor și, mai ales, o atracție aproape malignă a lui pentru fetele tinere. Își bătea soția, asta s-a aflat dincolo de orice dubiu.

Mai mult, la un moment dat, ”Dincă a fost surprins de părinții unei fetițe pe care o pipăia”, spun surse judiciare. Fetița era a unor prieteni din cercul apropiat familiei. Dar adulții au tăcut. Asta s-a întâmplat cu mai mult de 10 ani în urmă. Pe când Dincă nu începuse încă să omoare.

Din relatările celor care l-au cunoscut, transformarea lui în ceea ce este azi s-a petrecut pas cu pas. Nu a fost penalizat în nici un fel când a fost prins pipăind fetița, nici când a trecut la violențe casnice și, astfel, a ajuns la crime.

”Treaba noastră este să descoperim infracțiuni, știm că nu e momentul dilemelor, dar, totuși, ce greșim ca societate? Dacă la 50 de ani, Gheorghe Dincă primea riposta normală, măcar blamul apropiaților sau al societății, poate că nu se ajungea aici”, a spus un magistrat care cunoaște cazul.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează