GSP SPECIAL  »  ARTICOLUL LUNII  »  TOLO.RO

Într-un mesaj oficial, Poliția refuză să spună dacă și când a dat-o în consemn la frontieră pe Alexandra!

Articol de - Publicat luni, 05 august 2019 14:45

Libertatea a aflat că, în ziua de 25 iulie 2019, cînd a deschis dosarul de dispariție, poliția nu a alertat și frontierele, pentru ca fata să nu poată părăsi țara.

Activarea urmăririi naționale și consemnul la frontieră sunt pașii obligatorii atunci când se deschide un dosar de răpire și este obligația Ministerului de Interne, dar ea nu a fost îndeplinită din prima zi în cazul Alexandrei Măceșanu, conform surselor ziarului.

Întrebată dacă așa stau lucrurile, Poliția nu a negat că a greșit. Mai mult, după câteva zile în care a amînat răspunsul pentru ziar, astăzi a comunicat că nu va spune publicului dacă și când a fost dată în consemn la frontieră fata de 15 ani.

În refuzul său, MAI a invocat secretul anchetei penale. Informațiile publice nu se comunică dacă sunt ”informații privind procedura în timpul anchetei penale sau disciplinare, dacă se periclitează rezultatul anchetei, se dezvăluie surse confidențiale ori se pun în pericol viața, integritatea corporală, sănătatea unei persoane în urma anchetei efectuate sau în curs de desfășurare”.

raspuns solicitare

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close