GSP SPECIAL  »  ARTICOLUL LUNII  »  TOLO.RO

Jurnaliștii de la Știrile TVR au primit vestea că ”vocile și fețele care intră pe post vor fi aprobate de Nicolae Melinescu”! Reacția lor: ”Așteptăm să se întoarcă și Postelnicu!”

Articol de - Publicat vineri, 05 octombrie 2018 10:00

Unul dintre cei mai cunoscuți crainici de pe vremea lui Ceaușescu a fost anunțat în fața ziariștilor ca urmând să preia un rol extrem de important în canalul public de televiziune!

Ștefan Pană scrie azi în Libertatea că Nicolae Melinescu, vestitul crainic de pe vremea lui Nicolae Ceaușescu, a fost anunțat drept consilier în televiziunea publică.

Mișcarea îi aparține Mădălinei Rădulescu, numită recent șefă a Știrilor TVR.

”Există un plan în care expertiza dumnealui să fie benefică într-un curs de pregătire, într-un curs de perfecţionare. Dar nu astăzi”, spune Mădălina Rădulescu pentru Libertatea.

În fața propriilor oameni, noul director al Știrilor TVR a fost mult mai puțin ambiguu, susțin ziariștii. ”Conducerea ne-a anunțat clar că, de acum înainte vocile și fețele care vor intra pe post vor fi validate și aprobate de Nicolae Melinescu! El va fi expertul și filtrul!”, povestește unul dintre martorii oculari, un jurnalist al postului public.

”Avem un sentiment incredibil, de revenire în timp! Chiar vorbim între noi că mai e puțin și ne așteptăm să se întoarcă și Postelnicu, fostul ministru de interne al lui Ceaușescu. Oricum ai lua-o, au trecut aproape 30 de ani de la Revoluție și revin la decizie oameni care și-au petrecut majoritatea carierei într-o televiziune condusă de Partidul Comunist!”, a continuat ziaristul.

Poziția pe care a fost anunțat Melinescu este cu atât mai importantă cu cât cei care decid ce ”voci și fețe intră pe post” au un rol vital într-o televiziune, pentru că ei hotărăsc standardul profesional al celor cu care intră în contact telespectatorii, începând de la reporterii de teren și până la prezentatorii jurnalelor de știri.

 

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează