GSP SPECIAL  »  ARTICOLUL LUNII  »  TOLO.RO

Pesta porcină africană din Teleorman a fost descoperită pe domeniul de vânătoare al familiei Dragnea!

Articol de - Publicat joi, 18 octombrie 2018 16:02

Acesta este motivul ascuns pentru care Petre Daea a ieșit azi la Antena 3 și a spus că e posibil ca porcii bolnavi din Teleorman să fi fost plantați intenționat!

Petre Daea a susținut azi, într-o intervenție la Antena 3, că se întreabă dacă nu cumva plasarea celor doi porci în Telorman nu reprezintă o acțiune premeditată!

News.ro relatează pe larg momentul.

”Eu spun clar că îmi pun semne de întrebare dacă a fost intenţionat, dacă e o nesăbuinţă a cuiva. Organele abilitate vor stabili care e situaţia. Eu îmi pun semne de întrebare şi toţi ne punem semne de întrebare cum pot să ajungă două cadavre în pădure pur şi simplu”, a spus ministrul agriculturii.

Ministrul a dat dispoziții celor din teritoriu să ceară ”sprijinul organelor abilitate pentru a vedea despre ce este vorba. Nu ne putem juca cu asemenea situaţie!”.

 

Petre Daea n-a explicat aerul grav și nici de ce are aceste bănuieli.

Pentru că, dacă ar fi spus-o, atunci ar fi fost siliți să dezvăluie ceea ce ascund de câteva zile!

Conform informațiilor Libertateacei doi porci domestici, morți de pestă africană, au fost descoperiți pe domeniul de vânătoare al familiei Dragnea.

Este vorba de pădurea de la Slobozia Mândră, iar locul unde au fost găsiți cei doi porci aruncați e chiar în ”rezervația Dragnea”.

Zona este plasată la 19 kilometri în linie dreaptă de ferma de la Salcia, deținută de Valentin Dragnea.

”Raportarea s-a făcut târziu, s-au temut de ceea ce se va întâmpla când se va afla că au fost găsiți porcii exact pe domeniul lui Dragnea”, explică un angajat de la ANSVSA pentru ziar.

De aceea, analizele și comunicarea rezultatelor au fost coordonate de la București, deși în mod normal direcția județeană Teleorman ar fi trebuit să se ocupe de caz.

Domeniul de la Slobozia Mândră a fost dezvăluit ca proprietatea a lui Dragnea jr și apoi a Teldrum în martie 2017, într-o investigație RISE Project.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează