GSP SPECIAL  »  ARTICOLUL LUNII  »  TOLO.RO

Reacția unui regizor tânăr, indignat că numele său e folosit politic: „Nu am semnat scrisoarea de sprijin pentru Gabriela Firea, scoateți-mă de pe listă! Nu primarul, ci Primăria finanțează cultura, din bani publici!”

Articol de - Publicat marti, 11 septembrie 2018 16:00

Chris Simion, una dintre ”semnatarele” mesajului de sprijin pentru primarul Capitalei, spune că a fost introdusă pe listă fără știința sa.

Chris Simion – Mercurian, regizor și autor, una dintre prezențele valului tânăr de artiști români care evoluează exclusiv în zona privată, reacționează după ce numele ei apare pe lista de susținători ai Gabrielei Firea.

Câteva zeci de oameni de sport și de cultură au făcut publică, zilele trecute, o scrisoare prin care elogiază activitatea la Primăria Capitalei a Gabrielei Firea.

Numele Chris Simion e și el pe listă.

”Suntem o echipă şi împreună am pus bazele multor proiecte importante pentru bucureşteni. Acest lucru a fost posibil datorită faptului că am avut lângă noi un om care apreciază la adevărata valoare munca noastră. Doamna Gabriela Firea a avut încă din primele zile de mandat o viziune clară în ceea ce priveşte viaţa culturală şi sportivă a Capitalei”, scriu autorii mesajului.

Chris Simion i-a trimis un mesaj Monicăi Capatos, consiliera pe cultură a primarului Gabriela Firea.

”Nu am semnat acest mesaj, vă rog să mă scoateți de pe această listă!”, i-a scris Chris Simion consilierei.

Pe pagina de facebook a actorului Marius Manole, care a și apărut în unele dintre piesele regizate de Chris Simion, ea a detaliat: ”Nu numai că nu am semnat, dar am citit această scrisoare acum câteva ore pe net, fiind în vacanță. Singura mea legătură cu Primăria Capitalei a fost și este festivalul Undercloud (repet, finanțat din bani publici, nu de primar!). Să-mi arate și mie semnătura mea pe scrisoarea pe care sunt menționată. Căci eu o să vă arăt semnătura pe care mi-am dat-o pentru ”FĂRĂ PENALI”. Am cerut să fiu scoasă de pe acea listă!”.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează