GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  EVENIMENT

100 de copii i-au fermecat pe antrenorii de la Juventus » Puștii au făcut spectacol la prima tabără a italienilor din România

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 iulie 2018 16:11

Eugenio Astorino, directorul tehnic al Școlii de Fotbal Sisport Juventus Torino, și colegii săi Antonio Leo și Carlo Buonopane, antrenori internaționali Juventus, au numai cuvinte de laudă despre copiii din România.

„Am văzut, în cele două săptămâni, copii talentați și dornici să învețe, iar ei au descoperit stilul de antrenamente pe care Juventus le pune în aplicare cu toți jucătorii săi, de la cei mai mari până la cei mai mici”, a declarat Astorino. „Le-am spus mereu copiilor să profite din plin de această ocazie și să își valorifice la maximum potențialul”, a spus și Buonopane.

Luigino Pellegrini, cel care a adus în premieră în România tabăra Juventus a precizat: "Prima tabără străină făcută cu profesionalism în România. Unii părinți au făcut sacrificii, și-au adus și le-au oferit o experiență unică și ocazia de a învăța ceva nou și de a fi mai performanți".

Prima ediție românească a taberei de fotbal Juventus Torino s-a încheiat vineri, 27 iulie, la Baza sportivă Regal Sport Coresi din București, iar organizatorii o pregătesc deja pe cea de a doua. Timp de două săptămâni, aproape 100 de copii cu vârste între 7 și 16 ani au avut șansa unei experiențe unice. Programul a inclus 22 de antrenamente tehnico-tactice, unele dintre ele fiind deschise publicului.

„Băieții au arătat disponibilitate, au ascultat, au avut chef de distracție și, mai ales, au fost dornici să joace fotbal. Atunci când ei transmit acest entuziasm, este mai ușor și pentru noi, antrenorii. Este extraordinar să vezi în ochii lor bucuria, nevoia de a juca, adică lucruri pe care ar trebui să le regăsim la toate vârstele și la toate nivelurile”
Antonio Leo,  antrenor Juventus

La rândul lui, Carlo Buonopane, antrenor internațional al Școlii de Fotbal Juventus a precizat că pentru copiii pe care i-a pregătit vreme de două săptămâni a fost o ocazie parte în care au întâlnit un staff Juventus mânat de „dorința, pasiunea și deschiderea de a le da cât mai multe sfaturi, pregătind cele mai bune tehnici, care să îi poată ajuta să crească din punct de vedere fotbalistic chiar și într-un timp atât de scurt”.

Playtech: ȘOC! Reacția lui Liviu Dragnea după ce Irina Tănase a ajuns la DNA. IREAL ce a spus


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează