GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  STEAUA 86

33 de ani de la Sevilla // VIDEO EXCLUSIV Marius Lăcătuș, la un pas de transfer imediat după finala CCE: „Mi-a zis «Sunt cu avionul privat. Dacă ești cu soția, ne urcăm și plecăm»”

Marius Lăcătuș
Marius Lăcătuș

Articol de GSP - Publicat marti, 07 mai 2019 14:05

Marius Lăcătuș a povestit azi la GSP LIVE, la 33 de ani de la câștigarea Cupei Campionilor Europeni, că Nantes a vrut să-l transfere imediat după finala cu Barcelona.

Vezi în video ce a povestit Marius Lăcătuș la GSP LIVE

 

 

„Patronul de la Nantes a vorbit cu mine, la dineu, după meci. Mi-a spus «Eu sunt cu avionul privat. Dacă ești pregătit, dacă ești cu soția, ne urcăm
și plecăm».

Am spus nu. Nu am discutat despre sume. Știu că era Iordănescu lângă ine și mi-a zis «Ai grijă ce faci! Nu face vreo prostie!» Nu aveam cum să facă o prostie, eu abia așteptam să ajung acasă.

Era foarte bine la Steaua. Pe plan sportiv era extraordinar, iar din punct de vedere financiar nu erau probleme. Eu nu mă gândeam la un transfer. Dacă nu venea Revoluția, nu cred că plecam”, a declarat Marius Lăcătuș la GSP LIVE 

„Eu mă îndoiesc că a fost o Revoluție adevărată. Din păcate, mulți au murit nevinovați. Văd că acum încep să se caute vinovații”Marius Lăcătuș

Citește și:

Jucătorii de la Steaua, premiați de la Real Madrid! Ce au primit steliștii după finala Cupei Campionilor

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (9)
912324472240059
Adi Nedela  •  07 Mai 2019, 19:45

.................... dupa 1986 .......... regreta ca pierdut avionul..................

rjka
rjka  •  07 Mai 2019, 18:24
Postat de Ilie Ionescu pe 07 Mai 2019, 17:11

Bine ca nu a plecat la Nantes pentru ca acum a prins transferul vietii!!! Din postura de antrenor liber (adica ratat) si de fost supus al lui Becali, de mai multe ori, Lakatos a prins contractul vietii la UM CSA: haine gratis, papa moca la popota, solda babana, pensie speciala!!! Bravo, mare jucator, nimic ca antrenor, caracter si om!

Bai gigistule *** viorele nu te-au *** ma ăștia la *** .?? , la ce aberațiile debitezi legat de cum tu nu ai nici o treaba cu fenomenul fotbal lasă-ne ca nu spui nimic de fiecare data când postezi aici *** .!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

100002473541087
Danut Ognean  •  07 Mai 2019, 18:06

deci fcsb nu e steaua gigeilor

Vezi toate comentariile (9)
Comentează