GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  INTERVIU

5 sfaturi de viață de la Mihai Neșu: "La mine se vede că sunt paralizat, dar alții au probleme mai mari care nu se văd"

Eduard Apostol, reporter GSP, în dialog cu Mihai Neșu // Sursa foto: Cristi Preda
Eduard Apostol, reporter GSP, în dialog cu Mihai Neșu // Sursa foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat marti, 21 august 2018 16:43

Ediția tipărită a Gazetei Sporturilor a publicat astăzi prima parte a interviului-eveniment acasă la Mihai Neșu (35 de ani), fostul fundaș stânga al Stelei. 

Dialogul dintre Neșu și reporterul GSP Eduard Apostol este mai mult o lecție de viață oferită de fostul internațional, din care se desprind citate memorabile: 

1. "La mine se vede că sunt paralizat, dar alții au probleme mai mari care nu se văd. Dacă nu-L ai pe Dumnezeu, n-ai nimic în viață! Eu, 30 de ani, am fost ca batista prin aer". 

2. "Programul meu e simplu: trebuie să mă ţin de ceea ce mi-au dat doctorii, terapie pentru corp, şi ceea ce mi-au dat preoţii, terapie pentru suflet"

3. "Credinţa se antrenează! Scopul este să fii sportiv pentru Hristos. Un călugăr grec din Athos îmi spunea că el a vrut să devină fotbalist, însă s-a accidentat, a renunţat şi mi-a zis că a ales să fie fotbalistul lui Hristos"

4. "«De ce nu mă mai bucur?», te întrebi. Chestiile materiale sau împlinirile din lumea asta se duc. Îţi iei o maşină, haine, acestea sunt bucurii materiale, e tablă, se strâmbă, e cărămidă, se sparge, se duc repede. Nu te întregesc"

5. "Nu mi-e teamă de moarte! Frica de Dumnezeu trebuie să fie singura frică în viaţă"

"Am o viață frumoasă. Trăiesc cel mai bun moment al vieţii mele, acum, la 35 de ani. Şi m-ajută Dumnezeu, de multe ori nici să nu simt că sunt paralizat!" Mihai Neșu

Interviul cu Neșu poate fi citit AICI

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează