GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  UN NOU FILMULEŢ CU BERLUSCONI

VIDEO » A fost atacul asupra lui Berlusconi un trucaj?

Silvio Berlusconi, Berlusconi, AC Milan
Silvio Berlusconi, Berlusconi, AC Milan

Articol de GSP - Publicat luni, 21 decembrie 2009 00:00

În urmă cu cîteva zile, premierul italian, Silvio Berlusconi, a fost lovit cu o statuetă în plină figură, în cadrul unui miting electoral. Imediat după incident, acesta a fost transportat la spital.

Astăzi au apărut însă imagini care sugerează că atacul ar fi fost "regizat", autorul filmuleţului sugerînd că totul este aranjat în scop electoral. Tu ce crezi?

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
 •  21 Decembrie 2009, 21:34

nu cred ca fost un trucaj. si daca a fost .atunci nu mai cred nimic. dar NIMIC. Inseamna ca tot ce este la TV e o minciuna.

 •  21 Decembrie 2009, 21:33
Postat de pe 21 Decembrie 2009, 20:05

E clar ca a fost trucaj. Sa-ti fie rusine Dinu Patriciu

lol. foarte tare comentariul! :))=)))

 •  21 Decembrie 2009, 20:31

setea de putere devine convulsiva.Daca BOC EMIL-Prim-ministru al Romaniei merge la cosit in luna octombrie!?Daca Seful Statului roman isi sufleca mainile si tunde oile,la Braila,in luna noiembrie,iar poporul-prost-ii crede.Atunci te mai miri ca Berlusconi si-ar fi inscenat atacul cu statueta?Berlusconi,precum basescu simte ca-i fuge pamantul pèolitic de sub picioare.Si,uite-asa au muscat si macaronii,precum romanii

Vezi toate comentariile (4)
Comentează