GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ÎNCHISOARE

A încercat să evadeze printr-o metodă ingenioasă, dar a stârnit hohote de râs! Cum s-au prins polițiștii

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 august 2020 17:01

O femeie închisă în penitenciarul Sequedin, din nordul Franței, a încercat să scape, dându-se sora ei geamănă. Însă, încercarea ei de a evada a fost eșuată, din cauză că i-au fost luate amprentele.

Pe 26 mai 2018, în salonul de femei, gardienii au remarcat faptul că o femeie de 19 ani era îmbrăcată aproape la fel ca sora ei, care era reținută pentru furt.

În camera mică închisă a salonului care are o fereastră, cele două și-au schimbat tricourile. Utilizarea biometricilor nu a reușit să le identifice, astfel că gardienii le-au verificat amprentele digitale pentru a distinge femeia de vizitatorul ei.

Urmarea a fost aceea că amândouă au fost arestate.

„Există o atenție deosebită atunci când există gemeni în camera de vizită, deoarece știm că este o tehnică care poate fi folosită”, au spus reprezentanții penitenciarului, adăugând că acest tip de încercare de evadare este ceva rar.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează