DIVERSE  ·  SPORT&BEAUTY

A încins imaginația multor bărbați! GALERIE FOTO incendiară cu artista din România care l-a dat gata și pe Smiley

Articol de — Duminica, 01 Septembrie

Sorina Mihalache, cunoscută publicului ca Sore, face antrenamente intense în sala de sport și are o alimentație bine pusă la punct

Sore are 29 de ani și a urcat pentru prima dată pe o scenă la vârsta de 5 ani. A făcut parte din trupa de fete Dolly din 2004, iar în 2011a fost distribuită în primul serial muzical din România, "Pariu cu viața".  În același timp a intrat în cel mai mare grup muzical din România, La La Band, alături de alți 18 tineri talentați. Anii următori, Sore a lansat mai multe piese care s-au bucurat de succes, dar și de-o colaborare cu Smiley.

+21 FOTO

"Corpul şi condiţia fizică de acum au rezultat în urma competiţiei. E adevărat, am material genetic bun, însă sportul face minuni. Două luni de antrenamente intense m-au adus la mult speratele pacheţele, la muşchi definiţi şi la rezistenţă la efort. Ţine doar de mine acum să menţin ceea ce am acumulat, o să încep să merg la sală, dar tot axat pe dans, la clase de cardio, zumba şi dans! 

Mă consider bogată pentru că trăiesc frumos, bine, sănătos şi îmi câştig existenţa din meseria pe care o practic din suflet", recunoaște artista pentru csid.ro. "Nu trebuie să trăiești în sală, trebuie doar să fii determinat, să nu faci exces la nimic, să fii pozitiv și să îți proiectezi scopul. Doar așa îl poți atinge", mai spune aceasta.

+21 FOTO

Despre alimentație Sore a declarat: "Nu mănânc mult, în primul rând, mă opresc din mâncat înainte să mă satur, însă în mare parte mănânc aproape orice. Încerc să nu combin carbohidraţii cu proteinele, dar câteodată mă gândesc că avem o singură viaţă şi că există prea multe reguli.

Îmi place somonul, îmi plac lactatele. Până de curând, am fost vegetariană, însă organismul mi-a cerut carne sau, mai bine zis, a reînceput să îmi fie poftă de o carne de vită bine făcută. Nu mănânc nici acum prea multe proteine animale, însă încerc să am o alimentaţie echilibrată. Mănânc ciocolată, câteodată, cu marţipan neapărat, e preferata mea!".

"Dacă ar fi să țin o dietă fără cartofi prăjiți, pizza, paste, dulciuri, cred că m-aș transforma într-o persoană tristă" 
Sore, artistăAzi mulți au confirmat divorțul lor, iar acum s-a aflat despre gestul incredibil al lui Reghe față de Anamaria Prodan! L-a costat 310.000 de euro

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
06:00 Tenis, WTA

Turneul din Seul

Digi 4
07:00 Tenis, WTA

Turneul din Osaka

Digi 2
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Guangzhou

Digi 2, Digi 3
15:00 Fotbal, UEFA Youth League

Atletico Madrid - Juventus

Digi 4, Telekom 4, Look Sport
17:00 Fotbal, UEFA Youth League

PSG - Real Madrid

Digi 4, Telekom 4, Look Sport
18:00 Handbal M

Dinamo - Kristianstad

Digi 2, Look Sport 3
19:45 Fotbal, Liga Campionilor

Olympiakos - Tottenham

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
19:45 Fotbal, Liga Campionilor

Club Brugge - Galatasaray

Digi 2, Look Sport, Telekom 2
20:00 Handbal M

Flensburg - Elverum

Digi 4
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

PSG - Real Madrid

Digi 1, Look Plus, Telekom 1
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Atletico Madrid - Juventus

Digi 2, Look Sport, Telekom 2
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Bayern Munchen - Steaua Roșie

Digi 3, Look Sport 2, Telekom 3
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Șahtior Donețk - Manchester City

Digi 4, Telekom 4, Look Sport 3
Program TV complet

Liga 1