GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  WRESTLING

A murit Jackie, mama lui Sylvester Stallone, cea care a revoluționat wrestlingul feminin. Povestea ei de viață e incredibilă: „Copiilor mei le e rușine cu mine”

Articol de GSP - Publicat marti, 22 septembrie 2020 14:59 / Actualizat marti, 22 septembrie 2020 15:26

Jacqueline „Jackie” Stallone, mama lui Sylvester Stallone, a murit la 98 de ani, din cauze încă necunoscute, conform celor de la TMZ. A avut o carieră în wreslingul feminin și se voia astrolog. 

S-a născut în Washington în 1921 cu numele de Jacqueline Labofish și la vârsta de 12 ani avea deja un corp cu mușchi puternici pe care l-a antrenat cu tatăl ei, un avocat care s-a pregătit cu Charles Atlas, care este considerat părintele culturismului, scrie Marca. 

La vârsta de 16 ani și-a părăsit familia pentru a se alătura circului, ca trapezist. În 1945 s-a căsătorit cu Frank Stallone și în 1946 s-a născut primul ei băiat, Sylvester, pe care l-a forțat să se antreneze din copilărie, așa cum părinții ei au procedat cu ea. Jackie a avut și o fată actriță, pe regretata Toni D'Alto, cu un alt bărbat. 

„Mama sa, care făcea primii pași în astrologie, ar fi prezis că fiul ei va avea un prim mare succes ca scriitor (scenariul lui Rocky era al său)", a declarat un jurnalist în The New York Times, în 1976. 

Jacqueline „Jackie” Stallone a făcut parte din GLOW

Jackie a fost prima femeie de la televizor care a avut propriul show de bodybuiling feminin. Ea a decis să își deschidă propria sală de forță, numită Barbella's și a învățat femeile că nu trebuie să caute doar eleganță. „Întotdeauna purtam mănuși de box, în timp ce alte fete erau îngrijorate dacă arată bine. Pentru mine, acest stil de viață a venit de la sine” a declarat într-un interviu la Sports Climax, în care a vorbit și despre bătrânețea ei. pasiuni: wrestlingul. 

În anii 80', Jackie s-a alăturat programului de televiziune GLOW: Gorgeous Ladies of Wrestling (Femeile superbe din Wrestling) - pe care se bazează celebrul serial de pe Netflix - unde a apărut ca „Mama Stallone". 

„Sylvester detesta că mă aflu în GLOW pentru că nu era un lucru pe care ar fi trebuit să îl facă o mamă. O femeie nu ar fi trebuit să facă lucruri de genul în acel moment" a explicat ea în 2010. Cu câteva decenii înainte se plângea: „Copiilor mei le e rușine de mine, fiindcă ei consideră că ar trebui să stau acasă și să îmi văd de viața mea. Dar dacă făceam asta, ei nu mai ajungeam să joace în filme”. 

„Devin mai populară pe măsură ce îmbătrânesc. Hollywood-ul se teme de îmbătrânire și cred că bătrânețea a devenit o tendință. Toată lumea și-ar dori să devină ca mine, să îmbătrânească ca mine. Nu într-un cadru pentru mers, nu în vârstă". Jackie le-a spus celor de la Daily Mail în 2013: „Am foarte multe intervenții chirurgicale. Se pare că gura mea este plină de nuci. Arăt ca o veveriță" fără să menționeze de câte ori s-a operat.

+4 FOTO

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează