GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  UCIDEREA LUI BIN LADEN

Adio finanţare » Uciderea lui Bin Laden l-a lăsat pe Ion Sburlea fără un potenţial investitor în imobiliare ;)

Ion Sburlea, dreapta, pe vremea cînd evolua pentru Ceahlăul
Ion Sburlea, dreapta, pe vremea cînd evolua pentru Ceahlăul

Articol de GSP - Publicat luni, 02 mai 2011 00:00 / Actualizat luni, 30 mai 2011 00:11

Numele lui Osama Bin Laden şi-a făcut loc pînă în " dosarul transferurilor" din România, proces ce îşi va consuma săptămîna viitoare cel de-al 31-lea episod la Tribunalul Bucureşti. Numai că fostul fotbalist Ion Sburlea, cel care l-a invocat, nu va mai putea fi sprijinit în afacerile sale imobiliare de teroristul ucis în cursul nopţii trecute de forţele militare americane. ;)

Sburlea, fost jucător la Steaua, Dinamo, FC Naţional, Ceahlăul, Astra, Apollon Limassol (Cipru), Maritimo Funchal (Portugalia), a apărut în faţa judecătorilor ca martor în dosarul "transferurilor" la termenul din luna aprilie. Chestionat pe tema traseului unor sume de bani care i-au fost virete dintr-un off shore din Insulele Virgine, Sburlea a explicat că, după ce s-a lăsat de fotbal, a investit în imobiliare cu bunul său prieten, Costel Gîlcă, fost jucător la Steaua şi la echipa naţională.

"Gîlcă îmi trimitea bani, nu m-a interesat de unde vin. Îi luam şi dacă mi-i dădea Bin Laden, că eu aveam nevoie ca să pot construi în continuare", a declarat Sburlea în faţa judecătorilor, stîrnind zîmbete. În "dosarul transferurilor" mai sînt implicaţi Ioan şi Victor Becali, Jean Pădureanu, George Copos, Cristian Borcea, MM Stoica, Gică Popescu, Gigi Neţoiu, iar ca martori au mai fost audiaţi, pe lîngă Sburlea, şi Mircea Sandu, Marian Albu şi Florin Prunea.

Preşedintele american Barak Obama a anunţat în această dimineaţă că Bin Laden, celebrul terorist saudit, ar fi fost împuşcat într-o acţiune terestră a armatei americane într-o localitate aflată la 100 de kilometri de Islamabad, Pakistan.

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (1)
decaraiman
decaraiman  •  02 Mai 2011, 12:57

corect sburlea. credeti ca sburlea e vre-un mafiot interlop sa fca bani negri din fotbal? ma indoiesc eu il stiu doar ca fotbalist. si daca nu stiati chiar este prieten cu bin laden . spun este pt ca nu a murit asa cum se spune e o mare teapa americana

Vezi toate comentariile (1)
Comentează