GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ARAD

Adrian Petre realizează un turneu caritabil la Arad: „Vino alături de mine să schimbăm fața Secției de Pediatrie 2!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 decembrie 2019 19:01

Adrian Petre (21 de ani, atacantul lui Esbjerg) se află în vacanță și profită de zilele libere pentru realizarea unui turneu caritabil de mini-fotbal prin care vrea să ajute la reabilitarea Secției de Pediatrie 2 din Arad. 

„Turneul Campionilor”, așa cum se numește acțiunea, va avea loc pe 22 decembrie, în Sala Polivalentă din Arad.

„Indiferent unde mă duce viața sau cariera, Aradul rămâne orașul meu. Așa cum eu am răspuns la chemarea celor în suferință, te invit și pe tine, prieten drag, să demonstrăm încă o dată că omenia înseamnă ajutor.  

Vino alături de mine să schimbăm fața Secției de Pediatrie 2 din cadrul SCJU Arad. Acolo e nevoie acum de ajutorul meu și al tău! Te aștept cu drag la turneul de fotbal pe care îl organizez în sprijinul acestei frumoase acțiuni caritabile! Ne vedem acolo, pe data de 22 decembrie, de la ora 19, la Sala Polivalentă! Puteți ajuta și de acasă printr-un simplu SMS la 8864 cu textul Drag!” a fost mesajul lui Adi Petre. 

Indiferent unde ma duce viata sau cariera, Aradul ramane orasul meu. Asa cum eu am raspuns la chemarea celor in...

Publicată de Adrian Petre Official pe Joi, 12 decembrie 2019


La turneu vor participa șase formații, împărțite în două grupe de câte trei. Din echipa lui Petre vor face parte, printre alții, arădenii Ciprian Rus, Norbert Polgar, Roberto Bodea și Cătălin Hlistei, alte cinci combatante sunt formate din prieteni ai fotbalistului.

Vezi și:

Vești proaste pentru FCSB! Răzvan Oaidă nu mai joacă în 2019

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează