GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  TURNEUL LUPILOR

Aglomerație de vedete într-un turneu deosebit la Ploiești! Rădoi, Lupescu și Pancu vor fi din nou adversari

Articol de GSP - Publicat marti, 04 decembrie 2018 19:00

Sfârșitul anului propune un nou turneu de old-boys care aduce față în față nume de legendă ale fotbalului românesc. Duminică, 16 decembrie, în Sala Olimpia din Ploiești, Petrolul, Steaua, Dinamo și Rapid vor oferi un spectacol deosebit.

Sunt deja nume importante care și-au anunțat prezența la acest turneu. De la Steaua nu vor lipsi Martin Tudor, Mirel Rădoi, Petre Marin, Sorin Ghionea, Sorin Paraschiv, Adi Neaga, Vali Badea și Marian Aliuță.

Dinamo nu se lasă mai prejos și pune la bătaie nume ca Florin Prunea, Daniel Florea, Ionuț Badea, Florin Cernat, Ionuț Lupescu, Florentin Petre, Ciprian Marica, Adi Mihalcea și Marius Niculae.

Rapidul vine și el cu nume mari. Toader, Motroc, Iencsi, Țâră, Dulca, Bolohan, Pancu sau Vali Bădoi vor să pună mari probleme rivalelor din București.

Gazdele de la Petrolul au și ele cu ce se lăuda. Abăluță, Chiriță, Grama, Zmoleanu, Pura sau Cristi Vlad și-au anunțat deja prezența la turneul ce va fi arbitrat de Alexandru Tudor și Cristi Nica.

Primul va fi la unul dintre ultimele evenimente în activitate, anunțând că se retrage după partidele din Liga 1 din 20 și 21 decembrie.

afis turneu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează