DIVERSE  ·  CORONAVIRUS

CORONAVIRUS / Libertatea » Al doilea pacient din România mort din cauza COVID-19 fusese testat luni doar de gripă

Document Libertatea
Document Libertatea

Duminica, 22 Martie, 14:23

Al doilea pacient din România decedat din cauza coronavirusului, care a murit la 74 de ani la spitalul „Victor Babeș” din Capitală, a fost testat în urmă cu aproape o săptămână de gripă, nu și de COVID-19.

Bărbatul făcea dializă, avea febră și tușea, iar luni, 16 martie, a fost transportat la Spitalul Universitar. Libertatea a publicat un document care dovedește că bătrânul a fost testat în urmă cu 6 zile doar de virusul gripal tip A și virusul gripal B (teste care au ieșit negative), nicidecum de coronavirus, deși acesta avea simptome specifice.

CORONAVIRUS / Pacient mort din cauza coronavirusului în România, testat luni doar de gripă

Document obținut de Libertatea

Bărbatul a fost confirmat cu coronavirus vineri, 20 martie.

Între timp, Adriana Nica, managerul Spitalului Universitar din București, a fost demisă printr-o decizie a Ministerului Sănătății, deoarene nu a luat măsuri de prevenție pentru infectarea cu coronavirus a pacienților și a personalului medical pe care îl avea în subordine.

Citește și alte știri despre coronavirus în România:Primul simptom care anunță o formă severă de COVID-19. „Trebuie să te prezinți de urgență la spital„

Libertatea

Comentarii (2)

maxp  •  22 Martie 2020, 17:19

Si cum *** dovediti voi ca nu a fost testat de Corona?! Ca ne aratati fisa cu testarea pt gripa? Pai si nu putea fi pe alta testul pt Corona? Nu zic, asa o fi, dar: "a publicat un document care dovedește că bătrânul a fost testat în urmă cu 6 zile doar de virusul gripal tip A și virusul gripal B (teste care au ieșit negative), nicidecum de coronavirus"?! Hai pe bune!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alexbibirica1  •  22 Martie 2020, 14:53

i-au facut o injectie sa-i curme suferinta... ca sa avem si noi persoane decedate in acel tabel al contabilizarii cazurile de covid19 - confirmate,vindecate,decedate....

Vezi toate comentariile (2)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:00 Emisiune TV

La Liga World

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Reluare

Barcelona - Atletico Madrid

Digi 2
Program TV complet

Liga 1