GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ALEGERI LOCALE 2016

ALEGERI LOCALE 2016. Primari fără crampoane » Cum s-a descurcat fotbalul la scrutinul de ieri

Articol de GSP - Publicat luni, 06 iunie 2016 11:15

Mai mulți foști fotbaliști au încercat să fie decisivi pentru echipele lor din politică la alegerile locale 2016. Din păcate pentru ei, niciunul nu a reușit să-și treacă numele pe lista "marcatorilor" și au ratat fotoliile de primar. 

Iată cum arată rezultatele parțiale: 

  • În Craiova, Pavel Badea (PNL) n-a avut nicio șansă în fața Olguței Vasilescu (Alianţa Electorală PSD + UNPR). Fostul căpitan al FC U Craiova a ieșit pe doi, cu 12,315% din voturi, în timp ce câștigătoarea celui de-al doilea mandat consecutiv a strâns 60,105%. 

  • Claudiu Drăgan (PNL) a fost surprins în ofsaid și a pierdut meciul cu candidatul PSD Gheorghe Burdan pentru primăria localității arădene Chișineu-Criș. Drăgan a jucat în carieră la UTA, Dinamo, FC U Craiova.
  • În Buzău, fostul stelist Viorel Ion, candidatul PSR, nu a prins nici măcar top 3. Edil a fost ales omul de afaceri Constantin Toma (PSD). 

  • Fost mijlocaș central la Farul și Callatis, Constantin Bârboră (PMP) a luat un scor minuscul la alegerile pentru Primăria Mangalia: 2,95% din voturile totale. Câștigător a ieșit Radu Cristian (PNL). Ca fotbalist, Bârboră s-a descurcat mai bine, iar la un moment dat chiar a fost dorit de Steaua și Dinamo la mijlocul anilor '90, însă transferul nu s-a făcut. 

  • Marius Stan (UNPR) a ratat șansa unui nou mandat pentru Primăria Galați. Fost fundaș și președinte al celor de la Oțelul, acesta a obținut un rezultat surprinzător de slab la scrutinul de ieri: locul 3, cu 5 procente în urma câștigătorului. 

ALEGERI LOCALE 2016 // Primăria Capitalei câștigată în premieră de o femeie! Rezultatele pe sectoare + harta alegerilor locale!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
echilibrat
echilibrat  •  06 Iunie 2016, 18:39
Postat de Adrian Addryano pe 06 Iunie 2016, 15:13

Foarte multi amestecă fotbalul cu politica şi nu-i normal!!!!!!Fotbalul e fotbal,politica e politică şi nu trebuie amestecate!!!!

Pai Mititelu a fost singurul care a bagat fotbalul in politica alaturi de PSD in citeva campanii electorale : campaniile lui Geoana si LOV. Pentru multi fani, FCU nu a fost decit un vehicul de presiune politica a lui Mititelu si de aceea au considerat ca acel SRL nu mai are nimic de a face cu Universitatea Craiova. In aceasta campanie electorala clubul sportiv Universitatea Craiova nu a mai fost tirit in politica, asa cum este normal. Dar tu oricum esti un mititel fanatic, corect ?

echilibrat
echilibrat  •  06 Iunie 2016, 18:25

De ce GSP il asociaza pe Badea cu FCU, fostul SRL al lui Mititelu ? Pentru ca GSP este de fapt trimbita de presa a booveanului ? Pavel Badea a fost legitimat in anii 80 la clubul sportiv Universitatea Craiova; acum Badea este directorul clubului sportiv Universitatea Craiova si unul dintre initiatorii proiectului de renastere a Craiovei fotbalistice in jurul clubului sportiv de drept public.

echilibrat
echilibrat  •  06 Iunie 2016, 18:21
Postat de Adrian Addryano pe 06 Iunie 2016, 15:13

Foarte multi amestecă fotbalul cu politica şi nu-i normal!!!!!!Fotbalul e fotbal,politica e politică şi nu trebuie amestecate!!!!

Pai Mititelu a fost singurul care a bagat fotbalul in politica alaturi de PSD in citeva campanii electorale : campaniile lui Geoana si LOV. Pentru multi fani, FCU nu a fost decit un vehicul de presiune politica a lui Mititelu si de aceea au considerat ca acel SRL nu mai are nimic de a face cu Universitatea Craiova. In aceasta campanie electorala clubul sportive Universitatea Craiova nu a mai fost tirit in politica, asa cum este normal. Dar tu oricum este un mititel fanatic, correct ?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează