DIVERSE

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019 // FOTO Vot la Tokyo, Miami și Londra » Marius Copil, Horia Tecău și campioanele europene la tenis de masă au luat pauză pentru a vota

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 noiembrie 2019 13:33

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019 // Echipa feminină de tenis de masă, Marius Copil și Horia Tecău au mers să voteze în aceste zile.

Sportivii români sunt conectați la ce se întâmplă în țară, chiar dacă sunt peste hotare. Fetele din echipa de tenis de masă a României, Horia Tecău și Marius Copil au spus prezent la urne în aceste zile. Românii din străinătate au posibilitatea de a vota timp de trei zile.  

Campioanele europene, Eliza Samara, Daniela Dodean, Bernadette Szocs și Adina Diaconu, sunt în Japonia pentru că au participat la Cupa Mondială. „Tricolorele" s-au oprit vineri în sferturi de finală, după ce au fost învinse de țara gazdă cu 3-0. Româncele au votat duminică la Ambasada României din Tokyo, după cum informează FRTM. 

Horia Tecău, care debutează luni la Turneul Campionilor de la Londra, a fost prezent la urne încă de sâmbătă. „Cred că fiecare dintre noi ar trebui să facă o prioritate din exercitarea dreptului la vot. Doar astfel ne putem asigura că oamenii care ne conduc au o legitimitate și o reprezentativitate cât mai mare pentru noi toți”, a spus Horia pentru GSP înainte de a vota.  

Marius Copil, care este în vacanță în SUA, i-a îndemnat pe români să iasă la vot. Jucătorul român de tenis și-a exercitat dreptul constituțional la Miami.  

VEZI ȘI:

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019 // Știu casele de pariuri mai multe decât spun? Anomalia remarcată în duelul Viorica Dăncilă - Dan Barna » Klaus Iohannis, ca Nadal pe zgură :)Ministrul sportului, surprins la mare într-o mașină pe cheltuiala Registrului Auto Român. O camera la Hotel Sport pentru cei din sistem e 30 de lei
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
15:30 Documentar, Il Luce
Episodul 11 - Brescia Romena
TVR 1
17:00 Fotbal, Premier League
Liverpool - Burnley
Eurosport
17:30 Fotbal, Liga 1
Hermannstadt - FC Voluntari
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
18:00 Fotbal, La Liga
Osasuna - Celta Vigo
Digi 4, Telekom 4, Look Sport 3
18:15 Fotbal, Serie A
Lazio - Sassuolo
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
19:30 Fotbal, Premier League
Sheffield Utd - Chelsea
Eurosport
20:30 Fotbal, La Liga
Valladolid - Barcelona
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
20:30 Fotbal, Serie A
Brescia - Roma
Digi 4, Telekom 4, Look Sport 3
22:00 Fotbal, Premier League
Brighton - Manchester City
Eurosport
22:45 Fotbal, Serie A
Juventus - Atalanta
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
23:00 Fotbal, Serie A
Atletico Madrid - Betis
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1