DIVERSE

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019 // FOTO Vot la Tokyo, Miami și Londra » Marius Copil, Horia Tecău și campioanele europene la tenis de masă au luat pauză pentru a vota

Duminica, 10 Noiembrie

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019 // Echipa feminină de tenis de masă, Marius Copil și Horia Tecău au mers să voteze în aceste zile.

Sportivii români sunt conectați la ce se întâmplă în țară, chiar dacă sunt peste hotare. Fetele din echipa de tenis de masă a României, Horia Tecău și Marius Copil au spus prezent la urne în aceste zile. Românii din străinătate au posibilitatea de a vota timp de trei zile.  

Campioanele europene, Eliza Samara, Daniela Dodean, Bernadette Szocs și Adina Diaconu, sunt în Japonia pentru că au participat la Cupa Mondială. „Tricolorele" s-au oprit vineri în sferturi de finală, după ce au fost învinse de țara gazdă cu 3-0. Româncele au votat duminică la Ambasada României din Tokyo, după cum informează FRTM. 

Horia Tecău, care debutează luni la Turneul Campionilor de la Londra, a fost prezent la urne încă de sâmbătă. „Cred că fiecare dintre noi ar trebui să facă o prioritate din exercitarea dreptului la vot. Doar astfel ne putem asigura că oamenii care ne conduc au o legitimitate și o reprezentativitate cât mai mare pentru noi toți”, a spus Horia pentru GSP înainte de a vota.  

Marius Copil, care este în vacanță în SUA, i-a îndemnat pe români să iasă la vot. Jucătorul român de tenis și-a exercitat dreptul constituțional la Miami.  

VEZI ȘI:

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019 // Știu casele de pariuri mai multe decât spun? Anomalia remarcată în duelul Viorica Dăncilă - Dan Barna » Klaus Iohannis, ca Nadal pe zgură :)OMV Petrom a oferit burse unor elevi din Moreni! Incredibil ce a făcut liceul cu banii

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
15:00 Curling

Campionatul European: Helsingborg

Eurosport
Program TV complet

Liga 1