GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ALEGERI PREZIDENȚIALE

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019 // Gică Hagi și Gigi Becali, șanse mai mari decât Orban sau Dăncilă » Iohannis e favorit în lupta cu Tăriceanu + Ce cote au Dragnea și Cioloș

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 mai 2019 22:32

Klaus Iohannis și Călin Popescu-Tăriceanu sunt cei doi favoriți ai alegerilor prezidențiale din România.

Iohannis, președintele în exercițiu, are o cotă de 1,90 la câștigarea unui nou mandat. De cealaltă parte, bookmakerii îl consideră pe Călin Popescu-Tăriceanu candidatul actualei majorități parlamentare PSD-ALDE și îi oferă o cotă de 2,20.

Celelalte nume de luat în calcul sunt Dacian Cioloș (cotă 10), Laura Codruța Koveși (17), Liviu Dragnea (34), Victor Ponta (34) și Gabriela Firea (56).

În 2014, Klaus Iohannis a intrat în turul secund din postura de outsider. Actualul președinte a reușit o „remontada” de excepție, pe fondul mobilizării excepționale cauzate de organizarea deficitară a alegerilor în străinătate. Iohannis a obținut 54,43 % din voturi în turul secund, surclasându-l pe Victor Ponta.

Gică Hagi și Gigi Becali, printre preferințe

Gică Hagi a primit o cotă de 751 din partea bookmakerilor, una superioară unor oameni importanți din politică. Viorica Dăncilă, prim-ministrul României, are o cotă de 2001, iar Ludovic Orban, președintele PNL, o cotă de 1001, la fel ca Gigi Becali.

  • Respectiva casă de pariuri acceptă propuneri pentru lista electorală, de aici și apariția unor nume din afara spectrului politic.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (22)
florar
florar  •  16 Mai 2019, 10:04

Mircea Diaconu președinte....

ciobanul.gheorghe
ciobanul.gheorghe  •  16 Mai 2019, 09:45

Daca au ajuns ăștia doi pe listele Prezidențiale suntem mai rău că Burkina Faso! Am numărat articolele pe ziua de astăzi și peste 60% dedicate lui FCSB. Bănuiesc că este opera celor trei crai: Udrea, Craitoiu și Ramureanu. Să nu va mirați când *** lumea în cafea la terasa și fac mișto de voi!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

2146208208751563
Costel Plugariu  •  16 Mai 2019, 08:41

Intr-adevar toata presa sportiva este *** ciobanului penal *** ! Ce *** tot il mediatizati pe *** asta de puscarias ? Ce mare *** de om este si cu ce va ademenit de tot il laudati zilnic in peste 50% din articolele voastre ? De CFR sau alte echipe nu suflati mai nimic, ca si cum n-ar exista in tara asta decat ***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează