GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  CONDAMNARE

Alina Bica, fosta șefă a DIICOT, condamnată la 4 ani de închisoare cu executare!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 noiembrie 2019 14:57

Alina Bica, fosta șefă a DIICOT, rămâne condamnată definitiv la 4 ani de închisoare de către Înalta Curte de Casație și Justiție în dosarul în care a fost acuzată de favorizarea faptuitorului. Judecătorii ÎCCJ au respins ca nefondate apelurile declarate de Alina Bica și DNA, menținând pedeapsa dictată inițial. 

Pe numele Alinei Bica va fi emis un mandat de urmărire internațională, informează g4media.ro. Aceasta a plecat din țară la începutul anului 2018, stabilindu-se pentru o perioadă în Costa Rica. 

Ea a fost reținută în Costa Rica în urmă cu un an, fiind ulterior eliberată în decembrie 2018. 

„În majoritate: respinge, ca nefondate, apelurile declarate de inculpata Bica Alina Mihaela şi de Ministerul Public – DNA împotriva sentinţei penale nr. 1057 din 29 noiembrie 2016, pronunţată de Înalte Curte de Casaţie şi Justiţie – Secţia Penală în dosarul nr. 2471/1/2015. În baza art.275 alin. (2) Cod procedură penală obligă apelanta intimată inculpată Bica Alina Mihaela la plata sumei de 1.000 lei cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. Definitivă”, se arată în decizia dată miercuri de Instanţa supremă, citată de Agerpres.

Alina Bica a fost condamnată în acest caz pentru favorizarea făptuitorului. Conform Libertatea, ea a ridicat sechestrul asigurator asupra acțiunilor lui Adriean Videanu în dosarul Romgaz-Interagro. 

Sursă foto: Libertatea

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  27 Noiembrie 2019, 17:00

O stire buna si demna de Gazeta Sporturilor. La ce sport putem baga stirea respectiva? -Alergarea dupa infractori. -Saritura granitelor. -

rocky2
rocky2  •  27 Noiembrie 2019, 16:35

Traiasca justitia, DNA-ul si Talpan, bineinteles!

catalynn
catalynn  •  27 Noiembrie 2019, 16:20

Bun, a greșit trebuie sa plătească, nimic deosebit pana aici! Dar cu infractorul favorizat cum rămâne!? Va sa zică asta ia 4 ani iar Videanu e bine merci, nici usturoi n-a băut și nici nu l-a fumat!? Ca am inteles ca așa si-a făcut viloiul, nu ca noi ăștia, betivi și fumători! Pai cum așa!?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close