GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  LUPTE / CAMPIONATUL EUROPEAN

Am ajuns la 3 medalii câștigate la Europeanul de Lupte! Alina Vuc a luat argintul!

Foto: EPA
Foto: EPA

Articol de - Publicat joi, 03 mai 2018 20:35

Alina Vuc, vicecampioana mondială de anul trecut, a obținut aceeași distincție și la Europenele din Rusia.

Vicecampioană mondială la Paris, în 2017, Alina Vuc a disputat joi seara finala Campionatului European la categoria 50 de kilograme. În Rusia, la Kaspiisk, "tricolora" A întâlnit-o pe azera Mariya Stadnik, de 7 ori campioană continentală, campioană mondială în 2009, dar și trimplă medaliată la Jocurile Olimpice.

Vuc (24 de ani) nu a avut nici o șansă și a pierdut clar, 10-0, același scor care se consemnase și în finala Openului de la Lille, din acest an. Până în ultimul act, Alina Vuc trecuse fără probleme de Ainztane Gorria Goni (Spania), 4-2, și cu 13-3 de Evin Demirhan (Turcia), campioana mondială sub 23 de ani.

România a cucerit până acum trei medalii la Europeanul din Rusia, Mihai Mihuț (categoria 63 kg) câștigând aurul continental, iar Alin Alexuc-Ciurariu (categoria 130 kg) medalia de bronz. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează