GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  AMENDĂ

Amendă astronomică! Adrian Porumboiu trebuie să scoată din buzunar 12 milioane de euro

Foto: Libertatea
Foto: Libertatea

Articol de GSP - Publicat joi, 26 martie 2015 00:00 / Actualizat joi, 26 martie 2015 16:33

Probleme pentru Adrian Porumboiu, care a fost amendat de APIA Vaslui (n.r. - Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură) cu 12 milioane de euro pentru că nu a înregistrat moartea a 206 viţei într-un registru naţional de profil.
Conform vremeanoua.ro, funcţionarii Ministerului Agriculturii spun că s-au încălcat repetat şi intenţionat normele de acordare a subvenţiilor. Astfel, grupul de firme al lui Porumboiu, Racova-Com-Agro-Pan, pierde subvenţiile acordate pentru cultivarea terenurilor, peste 27.000 de hectare.

Comcereal SA Vaslui a întocmit întotdeauna în mod corect toate registrele si evidentele interne privind identificarea si înregistrarea animalelor. Cazul de neconformitate se referă strict la neînregistrarea în registrul national SNIIA a decesului unui număr de 206 bovine, intervenit în perioada 2008 – 2014, Comcereal SA Vaslui bazîndu-se pe faptul că aceastã obligatie revine PROTAN, ca operator national privind colectarea si anihilarea deşeurilor de origine animală. În plus, pînã în anul 2011, această obligatie revenea DSVSA prin circumscriptia locală”, a explicat Adrian Porumboiu.

Fostul patron al Vasluiului susţine că n-a primit nici o subvenţie de la UE: ”Să fie clar, viţeii nu sînt trecuţi la subvenţii, nu s-a cerut nici un euro, leu, absolut nimic”.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (34)
andrei.f
andrei.f  •  27 Martie 2015, 18:51

Porumboiu ăsta a fost un escroc toată viaţa. Deşi pierde pe toate planurile, în toate instanţele, el nu se lasă, tot timpul comentează. Cine să-l mai creadă ?

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  27 Martie 2015, 08:28

e clar, vor sa-l sparga si pe asta. stiu ei de ce, cu siguranta.

maianimalule
maianimalule  •  26 Martie 2015, 21:17
Postat de a.c.a.b_st pe 26 Martie 2015, 21:01

iau uite ceva,vis-a-vis de ce vorbeam mai devreme. ://www.mediafax.ro/social/un-producator-de-preparate-din-carne-refuza-sa-inchida-un-magazin-unde-anaf-a-gasit-50-lei-in-minus-14062911

eu am impresia ca a dat doar peste un taran din asta imbatat de putere gen labah, care a ajuns inspector si vrea sa-i arda pe muritorii de rand. ioropenii daca aveau ceva impotriva lui nu-l lasau sa exporte in tarile lor, ziceau ca produsele sunt neconforme cu standardele EU si gata :))

Vezi toate comentariile (34)
Comentează