GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  SPORT&BEAUTY

FOTO Anamaria Prodan s-a lăsat de fotbal? Apare în prim-plan doar cu imagini provocatoare pe Instagram: „Din faţă şi din spate, mereu perfectă!”

Articol de GSP - Publicat joi, 11 martie 2021 10:35 / Actualizat joi, 11 martie 2021 11:49

Anamaria Prodan pare că a lăsat fotbalul în plan secund după scandalul legat de transferul lui Dennis Man la Parma. În ultima vreme, impresara iese din „umbră” doar cu detalii din afara fotbalului. De exemplu, se laudă pe social media cu formele sale.

Soția lui Laurențiu Reghecampf, în vârstă de 48 de ani, i-a încântat pe cei care o urmăresc pe Instagram cu cea mai recentă fotografie. 

Agenta, care la ultimele apariții insista că îl va da în judecată pe Dennis Man pentru recuperarea prejudiciului de la transferul în Serie A, s-a fotografiat într-o ipostază provocatoare. Iar admiratorii ei au răspuns rapid, cu peste 15.000 de like-uri în doar 3 ore.

„Din față și din spate, mereu perfectă”, a scris Anamaria Prodan la postare.

Vezi o galerie foto spectaculoasă cu Anamaria Prodan

+45 FOTO

Vezi și: 

Iubita lui Nedelcu, show cu un manelist celebru: „Când vă văd, m-apucă mila”

Juli, cea mai hot fană! Nu ratează niciun meci al preferatului ei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
1566178743642986
Vlad Hartea  •  11 Aprilie 2021, 19:02

Penibila pana la infinit !! Si-a modificat pozele prin photoshop, iar la una dintre ele a gresit in asa hal incat i-a plecat afara soldul drept de zici ca-l are rupt !! Jenant !!

markksson
markksson  •  12 Martie 2021, 13:46

Daca robinetul FCSB ramane inchis, se cam termina cu transferurile Prodancei. Ce jucator important a transferat ea fara ajutor de la Reghe sau Gigi?

mafa
mafa  •  11 Martie 2021, 22:15

Silă mi-e de tine....manelist-o.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează