GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DEZVĂLUIRI

Anamaria Prodan și Adrian Thiess încep promisiunile bombastice: „Juventus sau Liverpool la București”

Anamaria Prodan și Adrian Thiess
Anamaria Prodan și Adrian Thiess

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 aprilie 2019 12:15

Impresarul Anamaria Prodan și omul de afaceri Adrian Thiess s-au asociat într-o firmă care va avea sediul central la Londra. Societatea se numește "Prodan Thiess Sports Management" și nu este o firmă de impresariat sportiv, ci una de organizarea unor evenimente grandioase. Iar promisiunile nu au întârziat să apară.

Adrian Thiess s-a făcut remarcat în lumea sportului în 2012, atunci când a reușit să pună la punct un amical de lux pentru Dinamo, cu Barcelona. Meciul s-a jucat în august, pe Arena Națională, iar din formația catalană n-au lipsit Leo Messi, Xavi, Busquets, Alexis, Fabregas și Pique. 

Thiess a continuat să se axeze pe snooker, având reușite importante. În 2017 și 2018, acesta a organizat un Campionat European de Snooker și un Masters, la București, unde au participat jucători imenși în snooker, precum Ronnie O'Sullivan, Stephen Hendry și Stuart Bingham.

Acum cei doi nu fac impresiar sportiv, ci doar vor organiza evenimente sportive la cel mai înalt nivel.

"Vom organiza inclusiv meciuri amicale de tenis cu jucători din top 5. Meciuri demonstrative cu echipe mari gen Barcelona, Real Madrid, Juventus, Liverpool, etc... Ne vom baza pe meciuri de tenis, fotbal, dar și de rugby! Sediul central al companiei va fi la Londra, dar birouri vor fi în mai multe orașe. La Londra, Las Vegas, Dubai, București, Berlin, Viena și Belgrad. Adrian e specialist pe evenimente majore, eu sunt expertă pe fotbal! Vrem să facem evenimente foarte mari, iar Adi poate să deschidă uși, pe care eu nu pot!"
Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru GSP.RO

Thiess a încercat în ultimii ani să organizeze mai multe meciuri amicale în România, dar acestea au picat, după ce n-au existat parteneri care să susțină astfel de partide de top.

"Am fost în gaură mare după ce-am adus Barcelona, dar am făcut-o pentru băiatul meu. Mi-a zis că vrea să-l cunoască pe Messi și am adus Barcelona la București. Când nu ai oameni și companii în spate care să te ajute e foarte greu să organizezi astfel de meciuri. Sunt foarte multe răutăți, iar eu le-am trăit atunci"
Adrian Thiess, om de afaceri

Cei doi au dezvăluit la Antena 1 ce-și propun pe termen scurt.

"Eu sunt cea mai bună în ceea ce fac, iar Adi a adus în România cei mai importanți oameni! Nu avem ce să mai demonstrăm. Bebeto, băiatul meu, vrea să aduc Juventus la București pentru Ronaldo", spune Ana.

Thiess a declarat:

"Juventus e cea mai mică problemă! Vom avea un meci de top în vara asta la București. Eu știu să fac ceea ce face Ana, dar am alte relații. O să avem evenimente sportive imense și nu doar în România! Poate o să vină chiar Liverpool! Ei vin în România în orice moment, dar cu cine joacă aici?!".

CE EVENIMENTE NU I-AU REUȘIT lui adrian thiess

  • În decembrie 2013, a ratat un amical Bayern Munchen - Steaua;
  • În mai 2014 nu a putut să o aducă pe Real Madrid la București, pentru a juca împotriva Stelei, așa cum intenționa;
  • În august 2014, Thiess ar negociat pentru un amical Astra - Real Madrid, dar partida nu a mai avut loc;
  • În martie 2015 omul de afaceri a încercat să o aducă pe Real la București, pentru a se duela cu naționala României, dar evenimentul nu s-a mai disputat;
  • Ultima încercare a avut loc în 2017, când plănuia să organizeze un patrulater important la București. Real Madrid, Liverpool, Steaua și Borussia Dortmund sau Bayern trebuiau să se întâlnească, dar și de data aceasta planurile au căzut. Chiar și în prezent, Thiess încercă să rezolve patrulaterul, dar se lovește de refuzul lui Gigi Becali.

"E adevărat că Steaua nu a vrut să joace în patrulater. Am cerut 300.000 de euro, pentru că noi nu suntem club de spectacol. Nu ne-am înţeles la bani. Barcelona venea pentru un milion de euro. Noi ceream 300.000 de euro. Poate că o făceam pe bani mai puţin, dar era programul încărcat şi ne afecta nouă competiţiile"
Gigi Becali la TV Digi Sport, în 2017

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
fairplayromania
fairplayromania  •  05 Aprilie 2019, 23:50

Sa vedeţi ce bataie îi dă Alexa daca îl prinde pe Adrian că pune mîna ....

1566178743642986
Vlad Hartea  •  05 Aprilie 2019, 18:17

Va dati seama ca Jorge Mendes, Mino Raiola sau Zahavi nu mai pot dormi noaptea de aparitia etalonului “frumusetii si inteligentei” de pe malul Dambovitei !!

george1111
george1111  •  05 Aprilie 2019, 17:37

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează