GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DIVORȚ

Cum a comentat Anamaria Prodan despărţirea dintre Mauro Icardi şi Wanda Nara: „Uneori nu înțeleg” + Alt atac la Reghecampf: „Mi-a luat mult să îl introduc pe fostul meu soț în lumea fotbalului. Nu îl cunoștea nimeni”

Articol de GSP - Publicat joi, 18 noiembrie 2021 10:52 / Actualizat joi, 18 noiembrie 2021 10:58

Anamaria Prodan a comentat divorțul care a ținut prima pagină a presei din Italia în ultima lună, cel dintre Mauro Icardi și Wanda Nara. 

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a avut un echivalent la nivel european. Jurnaliștii italieni au chestionat-o pe impresară despre despărțirea dintre Mauro Icardi, atacantul lui PSG, și Wanda Nara. 

Anamaria Prodan, întrebată despre divorțul dintre Mauro Icardi și Wanda Nara

„Uneori, bărbații care ating un anumit nivel nu mai știu cum să își sprijine familia. Ei nu înțeleg cred că merită mai mult de la viață. Pentru a duce o viață normală alături de familie trebuie să faci uneori și sacrificii. 

Trebuie să muncești să îți păstrezi imaginea curată, să faci asta pentru copii. Mi-a luat mult să îl introduc pe fostul meu soț în lumea fotbalului. Nu îl cunoștea nimeni”, a spus Anamaria Prodan, potrivit Tuttomercato.

+45 FOTO

Anamaria Prodan vrea să cumpere un club în Italia: „Mă interesează Palermo sau Catania”

„Este greu, astăzi trebuie să fiu lângă copiii mei, care au fost abandonați de tatăl lor și ar fi periculos să-i las singuri. Astăzi fostul meu soț așteaptă un alt copil. Dar, după ce rezolv aceste probleme, da, aș vrea să cumpăr un club din Italia și pentru că fotbalul italian este extraordinar.

Familia mea a fost mereu pe prima pagină a ziarelor, cel puțin până când fostul meu soț i-a denigrat. Dar eu și copiii mei, da, ne-am dori un club în Italia”, a declarat Anamaria Prodan potrivit Tuttomercato. 

VIDEO Leo Grozavu, despre relația cu impresarii: „Am vrut să încerc o aventură în străinătate și am fost împins spre Anamaria Prodan”

Citește și alte știri de

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
adrianna.
adrianna.  •  18 Noiembrie 2021, 12:12

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

romeverest
romeverest  •  18 Noiembrie 2021, 11:45

Tupeu de narcisista !! Adica cum nu-l cunostea nimeni in fotbalul romanesc pe Reghecampf ?? Poate pe ea nu o cunostea multa lume. S-a apucat de impresariat dupa casatoria cu acesta si in colaborare cu Mutu. Reghecampf era foarte cunoscut in fotbalul din tara pentru ca a fost un jucator important la Steaua si printre putinii jucatori romani care activau in campionatul Germaniei !! Parca ea era aceea care ne spunea, in urma cu cativa ani,ca sotul ei Reghecampf a fost “ Dumnezeul fotbalului din Germania” !! Jenanta fiinta !!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close