GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  JUDO

Anchetă la Spitalul Județean Botoșani, după decesul în condiții ciudate a unui luptător de numai 15 ani

Articol de GSP - Publicat marti, 02 mai 2017 21:16

Component al lotului național, Cosmin Aluchenesei, sportiv legitimat la Clubul Sportiv de lupte greco-romane Botoşani, a decedat la numai 15 ani. 

Botosaninews.ro scrie că sportivul s-a dus joi seară la spital, în urma după o accidentare ușoară suferită la antrenament, un traumatism la șold.

Lui Cosmin i-au fost administrate calmante, apoi ar fi fost trimis acasă pe motiv că n-ar fi vorba de nimic grav.

I s-a recomandat să facă pauză de efort. Totuși, acasă s-a simțit din ce în ce mai rău.

Așa că, luni, Cosmin a ajuns din nou la spital, la secția de Pediatrie a Spitalului Județean Botoșani, unde ar fi fost consultat din nou de medici. Nu s-ar fi descoperit vreo afecțiune care să-i pună viața în pericol nici după al doilea set de investigații. 

În aceeași zi, a intrat în stop cardio-respirator. Iar la ora 5:00 a fost înregistrat decesul. 

Poliția a început o anchetă la spital pentru a stabili cauzele decesului. 

"Era unul dintre cei mai promiţători sportivi ai clubului. Nu cred că mai aveam unul ca el. Făcea din pasiune. Şi familia lui dorea să facă performanţă. Este păcat, cu toţii suntem foarte trişti”, a declarat Mia Roată, preşedintele CS Botoşani, conform observator.tv.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează