GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  METROSPORT

Ea e femeia pentru care a divorțat Daniel Pancu » Acum 15 ani făcea senzație în revistele pentru bărbați și pe podiumurile de prezentare

Andra Teodorescu și Daniel Pancu +18   FOTO
Andra Teodorescu și Daniel Pancu

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 septembrie 2020 19:56 / Actualizat sambata, 05 septembrie 2020 20:27

Daniel Pancu (43 de ani) a divorțat după o căsnicie de peste 10 ani cu Mihaela Stanciu, sora fostului rapidist Nae Stanciu. Daniel și Mihaela au doi copii, Gabriel și Victoria. 

Actualul antrenor al lui Poli Iași și-a refăcut repede viața și este acum într-o relație cu Andra Teodorescu, unul dintre primele fotomodele din România. În urmă cu 15 ani, Andra făcea senzație pe podium și în revistele pentru bărbați. După ce s-a lăsat de modelling, ea s-a implicat în afaceri și a avut un succes extraordinar.

Andra Teodorescu. Foto: Instagram
Andra Teodorescu. Foto: Instagram
Andra Teodorescu. Foto: Instagram
Andra Teodorescu și Daniel Pancu. Foto: Instagram
Andra Teodorescu. Foto: Instagram
+14 FOTO

FOTO: instagram.com/andra__teodorescu

VIDEO Daniel Pancu despre revenirea la Poli Iași: „Am avut mai multe oferte, dar am refuzat tot când a venit această propunere”

VIDEO+FOTO Ion Țiriac nu s-a putut abține: „Este superbă, m-am îndrăgostit!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează