GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  REPUBLICANI

Andrei Ivan a făcut show pentru CSU Craiova: 5 goluri pentru finala juniorilor B! Trofeul e vînat şi de ”cîinii” lui Patrick

Articol de - Publicat miercuri, 04 iunie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 04 iunie 2014 12:40

Finala juniorilor B republicani urmează să fie pe 14 iunie, la Mogoşoaia, între CS Universitatea Craiova şi Dinamo. Iar trofeul va fi disputat de cîţiva tineri ce se anunţă de mare viitor nu doar pentru cele două echipe de club, ci şi pentru fotbalul românesc.

Oltenii au învins astăzi dimineaţă pe UTA cu 5-2, toate golurile celor de la CSU fiind înscrise de atacantul Andrei Ivan! Fotbalistul a contribuit şi la promovarea echipei mari a craiovenilor, în Liga 1, marcînd săptămîna trecută cu ASA Tîrgu Mureş (2-0). La "cîini" se remarcă puşti care au fost promovaţi de către Stoican în prima divizie: Patrick Petre, Tîrcoveanu sau Simone Dobre. Roş-albii au bătut ieri cu 3-0 pe Viitorul lui Hagi, "dublă" Patrick Petre şi o reuşită în dreptul lui Tîrcoveanu.

"Am dat şi 7 într-un meci"

"Va fi un meci încins, de orgolii, o finală frumoasă, ambele echipe avînd 50 la sută şanse de a cuceri trofeul. Nu e o premieră pentru mine să dau 5 goluri într-un meci, am reuşit şi 7!

La echipa mare sînt şi mai motivat, vreau să am rezultate istorice cu Craiova. Aştept cu nerăbdare partidele din Liga 1, cu Steaua, cu Dinamo, cu Petrolul", a mărturisit Ivan pentru gsp.ro.

"Vrem să cîştigăm trofeul. Am făcut meciuri bune în acest sezon şi vrem să fim campioni", a punctat şi Patrick Petre.

Playtech: Ce a putut spune Ilie Năstase despre Simona Halep după ce a scăzut în topul WTA: ”Nu este ...


Comentarii (6)
alexfanstiinta
alexfanstiinta  •  04 Iunie 2014, 15:12

Bravo Craiova si felicitari cluburilor care mai cresc sportivi de performanta in tara asta..

anti_mititelu
anti_mititelu  •  04 Iunie 2014, 14:22

Bravo copii. Fortza Stiinta, Fortza Stiinta.

danutk
danutk  •  04 Iunie 2014, 13:43

ce tineri dau si oile fotbalului romanesc ???

Vezi toate comentariile (6)
Comentează