GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  CARITATE

Andrei Stoica, implicat într-o acțiune caritabilă pentru copiii dintr-un centru de plasament

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 septembrie 2017 13:59

Campionul mondial de kick boxing, Andrei Stoica, împreună cu reprezentații Asociației Fight for Life Charity, au oferit ghiozdane cu rechizite și haine celor 39 de copii din Centrul de Plasament “Robin Hood” din București.

Joi a revenit la “Robin Hood” și le-a oferit copiilor ghiozdane și rechizite noi, precum și haine, încălțăminte, dulciuri și produse de igienă personală.

"Le mulțumesc prietenilor de la Asociația Fight for Life Charity că mi-au dat ocazia să particip la un evenient atât de frumos. Nu am văzut niciodată niște copii care să se bucure atât de mult de un ghiozdan, de un stilou sau de o cămașă albă pe care o pot purta la școală.

Sunt niște copii foarte frumoși, mulți dintre ei chiar foarte buni la învățătură, care, chiar merită un viitor cât mai frumos", a declarat Andrei Stoica.

Nu este prima dată când campionul mondial îi vizitează pe copiii de la “Robin Hood”. Alături de Asociația Fight for Life Charity, le-a oferit copiilor surprize de Paște sau de Crăciun sau chiar a mers cu ei pe stadion la un meci de fotbal.

"Le mulțumim tuturor susținătorilor asociației noastre care au donat rechizite și hăinuțe noi și care au ajutat la realizarea acestui eveniment. Considerăm că educația este cea mai importantă în viața unui copil.

De mulți ani ne ocupăm de copiii din mai multe centre de plasament. Încercăm să le oferim momente frumoase, normale din viața unui copil crescut de părinți, precum sosirea lui Moș Crăciun, mersul la un eveniment frumos sau înnoirea cu haine și încălțăminte înainte de Paște sau de începutul școlii.

Sunt copii minunați. Unii dintre ei i-au scris chiar și lui Moș Crăciun că-și doresc un ghiozdan nou sau un pix”, a declarat Gabriel Caloian, președinte la Asociația Fight for Life Charity.

De câte ori îi vizitează pe copiii din centrul de plasament, Andrei Stoica se joacă alături de ei și le ascultă poveștile. "Sunt ca un frate mai mare pentru ei. Pe lângă partea materială, copiii au nevoie de îmbrățișări, de sfaturi, de vorbe frumoase. Mulți dintre ei sunt sportivi, iar unii ar vrea să facă sporturi de contact.

Am cunoscut o fată campioană la box. De asemenea, este un baiat de 17 ani, mai înalt ca mine, cu masă musculară în formare, care de câte ori mă vede îmi spune că vrea să devină luptător. Acum chiar am insistat să vină la Stoica Brothers Fight Academy și să se antreneze alături de mine și de fratele meu, Bogdan”, a completat Andrei.

Totodată, Andrei i-a invitat pe toți copiii de la “Robin Hood” să-l susțină pe Bogdan Stoica, pe data de 16 august, când va intra din nou în ring, la Sala Polivalentă din București, în cadrul evenimentului „Colosseum Tournament”.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează