GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SUPERKOMBAT

Andrei Stoica îşi va apăra titlul mondial pe 1 august la Superkombat! Invitaţi de marcă în gala de la Constanţa

Articol de GSP - Publicat luni, 13 iulie 2015 13:45

Campionul mondial Superkombat la categoria super cruiser, Andrei Stoica, îşi va pune titlul în joc pentru a treia oară în carieră, pe 1 august, la Constanţa, împotriva olandezului Fred Sikking, în cadrul celui de-al patrulea World Grand Prix al anului, eveniment la care vor asista actriţa principală din Terminator 3, Kristanna Loken, şi legendarul Remy Bonjasky.

În vîrstă de 28 de ani, cel mai mare dintre fraţii Stoica a cucerit centura Superkombat în decembrie 2013, atunci cînd i-a provocat prima înfrîngere din ultimii cinci ani cehului Ondrej Hutnik. În ultimul an, românul şi-a apărat titlul de două ori, în iunie 2014, la Constanţa, cînd l-a învins pe turcul Ali Cenik, şi în octombrie, la Geneva, în faţa spaniolului Moises Baute, pe care l-a făcut KO în runda a treia.

Cu şase victorii consecutive la activ, Andrei Stoica îl va întîlni pe Fred Sikking, un luptător originar din Olanda, care are un record de 45 de victorii, 19 înfrîngeri şi o remiză, iar în carieră se poate lăuda cu două titluri ale Olandei la kickbox şi alte trei în Thailanda la muay-thai, fiind clasat pe locul 14 în topul mondial la categoria super cruiser.

"I-am urmărit evoluţia şi a progresat foarte mult în ultimii ani. Simt un pic de presiune, însă la Constanţa m-am simţit ca acasă atît la ultima gală, cît şi anul trecut, aşa că ajutorul publicului va fi un factor favorabil mie", a declarat Stoica, poreclit Mister KO datorită ratei de peste 60% a victoriilor înainte de limită.

În co-main-event-ul galei de la Constanţa, Raul Cătinaş, care revine în ring după o pauză de un an şi jumătate, îl va înfrunta pe rusul Viktor “King Kong” Bogutski, un colos de 1,93 metri şi 110 kilograme. În cea de-a doua parte a galei transmise în direct în 93 de ţări vor mai lupta Robert Dorin, Cristi Spetcu, Alex Filip şi Bogdan Stoica.

În partea de deschidere sînt anunţaţi şi constănţenii Mădălin Crăciunică, Dumitru Ţopai şi Eduard Chelariu. Programul complet al evenimentului de pe 1 august va fi anunţat în cursul săptămînii viitoare, atunci când vor fi puse în vânzare şi biletele.

Playtech: BOMBĂ! Un medic celebru din România anunță când se termină pandemia de Covid-19: ‘Gata, dispare’


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează