GALERIE FOTO Soția lui Leo Messi a atras toate privirile la meciul Argentinei

Antonela Roccuzzo, Foto: Imago Images
Antonela Roccuzzo, Foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 decembrie 2022 11:04 / Actualizat duminica, 04 decembrie 2022 11:48

Cu Leo Messi magistral, Argentina a învins Australia (2-1) și s-a calificat în sferturile de finală ale Campionatului Mondial. Atmosfera a fost electrizantă și a fost întreținută și de familiile fotbaliștilor.

Antonela Roccuzzo, 34 de ani, a fost prezentă pe stadion la meciul „pumelor”, unde a atras toată atenția la tribuna oficială.

Cameramanii și fotoreporterii au îndreptat obiectivele către partenera starului argentinian, care a fost surprinsă râzând și aplaudând la golul reușit de Leo Messi.

FOTO: Telenoche
+34 FOTO

Leo Messi, gol uriaș la meciul 1.000

În fața unui stadion colorat în alb-albastru în proporție de 90%, căpitanul naționalei Argentinei a deschis scorul și a bifat primul gol în fazele eliminatorii ale Campionatului Mondial, al 9-lea în total, în victoria cu Australia (2-1), chiar la meciul cu numărul 1000 în carieră.

Mai are nevoie de două goluri pentru a-l depăși pe cel mai bun marcator all-time al „pumelor” la turneele finale, Gabriel Batistuta, care a izbutit să înscrie de 10 ori.

Argentina va juca împotriva Țărilor de Jos în sferturile de finală de la Campionatul Mondial de fotbal pe 9 decembrie, de la ora 21:00, pe arena „Lusail Iconic”.

+8 FOTO

Citește și:

Scandal în Qatar: ce au vrut să facă fanii arabi când au văzut-o pe Miss Croația?

Încântătoare! Iubita lui Theo Hernandez a confiscat Mondialul: pe cine susține

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
ZB77
ZB77  •  04 Decembrie 2022, 22:27

Articol de umplutura. Cu astfel de “scrieri” GSP devine un standard pentru penibilitate!

alx_cta
alx_cta  •  04 Decembrie 2022, 14:19

Si eu care credeam ca a iscat un nou scandal la mondial,deoarece a venit pe stadion cu blugi rupti si ca i se vedea buricul deoarece tricoul era prea scurt ! Puteti mai mult ! :))

Moshu
Moshu  •  04 Decembrie 2022, 12:09

Ce platitudini folositi : "a atras toate privirile"! Nu va ajuta mintea si "talentul jurnalistic" sa folositi si alte expresii ? Penibili !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează