GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  MONDEN

Anul 2013 a început prost pentru Van der Vaart: Sylvie vrea să divorţeze după ce fotbalistul a lovit-o

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 02 ianuarie 2013 18:37

Van Der Vaart a început cum nu se poate mai prost anul 2013. Aflat cu soţia lui la o petrecere de Revelion, fotbalistul s-a enervat şi a lovit-o pe consoarta sa de faţă cu toţi invitaţii.

Gestul lui nu a rămas fără urmări, Sylvie fiind acum decisă să divorţeze de atacantul lui Hamburger SV.

Se pare că problemele dintre cei doi sînt mai vechi, însă Sylvie a trecut pînă acum cu vederea şi i-a iertat micile ieşiri. Gestul din noaptea de revelion a umplut, însă, paharul.

FOTO: Vezi AICI o galerie FOTO cu Sylvie realizată în preajma Crăciunului!

"Eu şi Sylvie sîntem singuri, mariajul nostru nu mai funcţionează. Sînt foarte trist că nu a mers între noi", a spus fotbalistul pentru cotidianul german Bild.

Sylvie şi Rafael s-au căsătorit în 2005, fotbalistul alegînd în 2009 să plece de la Real pentru a fi mai aproape de iubita sa.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
inginer_geolog_sorin_adam_poet
inginer_geolog_sorin_adam_poet  •  03 Ianuarie 2013, 14:08

Dom'le, ui-te cum sta treaba cu "astea", uneori nu se lasa* pana nu dau cu mucii in fasole...o vorba neaosa moldoveneasca. Cred ca asa a facut si el...Credeti ca a mai putut sa rabde de la o fita ca asta ? A trait ce si-a dorit (visele lui nocturne)! Si o sa mai caute, pentru ca are buzunare! Hai pa. * Hey Adriane (Mutu), ce m-ai faceti, tu, copiii si sotia ? La Multi Ani, multa sanatate si fericire. Nu-i asa ca am dreptate ? Pentru aia care nu stiu, este vorba de prima lui nevasta.

cimpanzeul_visiniu
cimpanzeul_visiniu  •  03 Ianuarie 2013, 10:07

Fotomodelă îţi iei, fotomodelă ai.

mihnea80
mihnea80  •  03 Ianuarie 2013, 08:11

indiferent de ce neintelegeri ai cu sotia, niciodata nu o umilesti in public. O palma data in privat poate ar fi fost trecuta cu vederea, pe fond ca el era beat, dar o palma data de fata cu toata lumea, o pune pe ea intr-o situatie umilitoare, caci arata tuturor ca el nu o respecta. Bine a facut ca a intentat divort.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează