GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ELIBERARE CONDIȚIONATĂ

Anunț de ULTIMĂ ORĂ » Ioan Becali, aviz pozitiv pentru eliberare condiționată la doar două săptămâni după ce a fost condamnat, din nou, cu executare

Articol de GSP - Publicat luni, 05 martie 2018 17:52

Instanța a decis în această după amiază că Ioan Becali poate fi eliberat condiționat la doar două săptămâni după ce a fost din nou condamnat cu executare, în dosarul "Mită pentru judecătoare", anunță Digi24.ro.

Sursa citată anunță că decizia nu este definitivă și poate fi atacată. Cererea fostului impresar, care acum are 65 de ani, a fost înaintată ieri Judecătoriei Slobozia.

Ioan Becali a fost condamnat pe 20 februarie la 7 ani și 4 luni de închisoare, din care i s-au scăzut 2 ani și 6 luni executați în precedenta condamnare, după ce a dat mită judecătoarei Geanina Terceanu pentru ca aceasta să-l declare nevinovat în "Dosarul Transferului."

Pe 4 martie 2014, Ioan Becali a fost condamnat la 6 ani și 4 luni de închisoare în "Doarul Transferurilor". A fost eliberat condiționat în 14 septembrie 2016.

Playtech: Ce a făcut Regina Elisabeta la doar 4 zile de la moartea Prințului Philip. Doamne, câtă putere are


Comentarii (13)
romeverest
romeverest  •  06 Martie 2018, 09:43

Oricum nu intelegeti nimic !! Totul este cat se poate de legal !! Ultima pedeapsa a fost contopita in pedeapsa anterioara, intrucat a fost judecat in baza vechiului cod penal, deoarece ambele fapte au fost savarsite cand era in vigoare acel cod !! Cum inculpatul trebuie sa beneficieze de legea mai favorabila, dupa contopire, Becali nu mai avea de executat zile de inchisoare intrucat isi executase deja fractia obligatorie si a fost eliberat conditionat !! Daca faptele pentru care acesta a fost condamnat s-ar fi petrecut dupa intrarea in vigoare a noului cod penal, lucrurile ar fi fost mai complicate !! Asadar....nimic iesit din comun !!

haideusicfr
haideusicfr  •  06 Martie 2018, 07:04
Postat de conasu_boeru pe 05 Martie 2018, 23:26

Nu mai înțelegi nimic din ce fac ăștia ! Nu înțeleg cum e posibil ca instanța să ia act atat de repede și să dea si o pronunțare, când în mod normal astea se pot face după minim șase luni de la încarcerare !

Cum nu intelegi? Instanta din ..Slobozia ( nume predestinat) a hotarat in acest fel. Eu nu ma bucur de necazul omului. Totusi cum astfel de oameni au ajuns sa conduca fotbalul ""romanesc ""? Ca pana la urma oalele sparte le plateste Burleanu.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  05 Martie 2018, 23:27
Postat de luciann pe 05 Martie 2018, 20:22

A luat aproape 14 ani si face doar 4...asta da justitie!

..adică 2 jumate vrei să spui !!!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează