GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  CONSTRUCȚIE

Apare o nouă Sală Polivalentă! Va fi cea mai mare din România și va fi construită într-o comună cu 18.000 de locuitori

Sala Polivalentă din Cluj
Sala Polivalentă din Cluj

Articol de GSP - Publicat joi, 21 februarie 2019 15:55

Comuna Miroslava, din județul Iași, va avea parte de o Sală Polivalentă modernă, de 15.000 de locuri.

În ședința Consilului Județean Iași, consilerii au votat preluarea în proprietatea Consilului un teren aflat în comuna Miroslava. PSD Iași susține că are în plan construirea unei Săli Polivalente pe acel teren, care ar urma să aibă 15.000 de locuri. Finanțarea ar urma să fie făcută de Compania Națională de Investiții.

7.5kilometri sunt între orașul Iași și comuna Miroslava

„Consilierii județeni au votat, în unanimitate, preluarea în proprietatea Județului Iași și administrarea Consiliului Județean a unui teren situat în comuna Miroslava în vederea construirii unei Săli Polivalente moderne, cu o capacitate de 15.000 locuri. Proiectul de construire va fi depus pentru finanțare, în cel mai scurt timp, la Compania Națională de Investiții (CNI)”, se arată într-un anunț al PSD Iași.

iasi miroslav

10.000 de locuri pe gradene are Sala Polivalentă din Cluj, cea mai mare din România

18.000de locuitori are Miroslava după cum spunea în 2018 Dan Niţă, primarul comunei ieşene Miroslava

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (13)
248662309375655
Stefan Chelaru  •  22 Februarie 2019, 15:02

Comuna Miroslava e f aproape de Iași, de fapt, la câte dezvoltări imobiliare sunt acolo, a devenit mai mult o suburbie a Iașului. Deși proiectul sălii e prevăzut a fi în comună, locația e aproape de drumul european, f aproape de ieșirea din orașul Iași (!), accesul spre viitoarea sală fiind foarte facilă. Cu alte cuvinte, locația prevăzută pentru viitoarea sală este f aproape de complexul Era, de Antibiotice Iași sau de fosta locație a festivalului Afterhills. (asta pentru cine nu cunoaște zona) Și da, sala va fi folosită în principal de orașul Iași! Marea problemă e că nu cred că mafia psd va construi vreodată polivalenta asta! Doar minciuni! Până nu văd șantierul, construcția, finalizarea și darea în folosință a polivalentei, nu mai cred nimic!!! Niște interlopi!

para.para
para.para  •  21 Februarie 2019, 23:37

Asta nu e altceva decat o noua sifonare de bani publici. Nici nu mai conteaza ca e posibil ca lucrarea sa nu se termine niciodata, important e ca banii "sa fie platiti". Te apuci sa faci asa ceva intr-un oras mare, nu la tara, chiar daca sunt doar 7,5 km pana la Iasi, tot la tara este si tot goala o sa ramana. De ce nu o face in Iasi?

10156209226162615
Corneliu Cusutura  •  21 Februarie 2019, 19:53

felicitări domnului primar Nita Dan !

Vezi toate comentariile (13)
Comentează