GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PROBLEME

Arena Naţională dă planurile peste cap celor care vor să aducă echipe de top la Bucureşti: "Toate contactele sînt blocate din cauza acestei probleme!"

Articol de GSP - Publicat marti, 12 ianuarie 2016 19:20

Problemele Arenei Naţionale dau planurile peste cap celor care vor să organizeze evenimente de top la Bucureşti.

Adrian Thiess, cel care a adus Barcelona pentru un amical cu Dinamo, dar şi pe campionii mondiali la snooker Ronnie O'Sullivan şi Stuart Bingham în Capitală nu poate discuta despre un alt eveniment important, din cauza problemelor pe care Arena Naţională le are.

Chiar dacă Primăria Municipiului Bucureşti a depus toată documentaţia încă din decembrie 2015, responsabilii ISU nici pînă acum nu au răspuns solicitării PMB. Thiess a decis să se implice personal pentru rezolvarea acestei probleme.

"Am decis că trebuie să mă implic pentru că nu este normal ca din octombrie stadionul să stea închis, iar nimeni să nu răspundă de problemele pe care le are cea mai mare arenă din România!

Iubitorii fotbalului de la noi trebuie să ştie toate probleme stadionului, iar cei de la PMB trebuie să răspundă despre aceste nereguli. Am adus Barcelona la Bucureşti, am fost la un pas să batem palma cu Real Madrid pentru un amical de gală, iar acum toate contactele sînt blocate din cauza acestei probleme", a spus Thiess pentru GSP.ro.

Acesta a dezvăluit că a avut o discuţie cu Bogdan Peter Tănase, şeful Administraţiei Lacuri, Parcuri şi Agrement din Bucureşti pentru rezolvarea problemelor: "Am cerut o situaţie exactă a Arenei Naţionale pentru că această problemă de interes naţional trebuie să se rezolve cît mai repede!

Ştie toată lumea că sînt un om care doreşte să organizeze evenimente importante în Bucureşti, aşa cum mi-am propus să fac şi în 2016. Trebuie să mă implic pentru că vreau ca acest stadion să revină cît mai repede în circuitul fotbalistic, iar planurile mele pentru 2016 sînt la cel mai înalt nivel".

Playtech: BOMBĂ! Anamaria Prodan a spus ADEVĂRUL! Prima reacție despre divorțul de Reghecampf


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează