DIVERSE  ·  PAINTBALL

Au mai rămas doar cîteva zile pînă la competiţia de paintball “Extreme Battle”

Joi, 30 Iulie 2009

Au mai ramas doar cateva zile pana la competiţia de paintball “Extreme Battle”, organizată de CityPaintball pe data de 1 august în cadrul terenurilor de paintball CityPaintball din Sos. Straulesti 4-6, cu incepere de la ora 9.00.

Evenimentul se adresează tuturor doritorilor cu condiţia să fi împlinit 18 ani până pe data de 1 august. Fiecare echipă, formata din cate 5 jucatori,  va juca câte un meci cu adversara din grupă iar departajarea se va face în funcţie de punctaj. Primele două echipe din fiecare grupă vor merge mai departe în faza eliminatorie. Durata unui joc va fi de 10 minute (timp efectiv de joc). Premiile finale sunt în valoare totală de 700 de Euro şi constau în echipamente de paintball acordate echipelor câştigătoare.

“Este prima competiţie de acest gen care se desfăşoară simultan pe două terenuri de paintball. Inedit este şi faptul că fiecare echipă dispune de numai 10 minute pentru a demonstra că este mai bună decât adversara ei. Jucătorii nu vor putea folosi bile de paintball suplimentar de cele 100 acordate pentru fiecare meci şi de aceea fiecare participant trebuie să-şi stabilească foarte bine strategia de joc.” spune Mihai Voiculescu, Managing Partner CityPaintball. 

Înscrierile în competiţie se fac atât individual cât şi pe echipe (de câte 5 jucători), prin completarea formularelor de înscriere disponibile pe site-ul www.citypaintball.ro.

1 August se anunta incendiar atat la propriu cat si la figurat!Ce s-a ales de Puya, băiatul rău al hip-hopului. I-au plăcut femeile, dar acum s-a aflat cum a ajuns să locuiască

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
15:00 Tenis, WTA

Turneul din Dubai

Digi 2
18:30 Handbal F, Liga Campionilor

CSM București - FTC

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:00 Fotbal, Liga 2

Universitatea Cluj - FC Argeș

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:00 Fotbal, Ligue 1

Nice - Brest

Digi 4
21:30 Fotbal, Bundesliga

Bayern Munchen - Paderborn

Digi 2
21:45 Fotbal, Serie A

Brescia - Napoli

Digi 3
21:45 Fotbal, Ligue 1

Metz - Lyon

Digi 4
Program TV complet

Liga 1

Acum, în direct

Urmărește aici

acum!
×