GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PRIETENII LUI OVIDIU

Aurel Țicleanu, invitat miercuri, de la ora 20:00, pe GSP.RO, la „Prietenii lui Ovidiu”! Amintiri de pus în ramă cu Maradona și povești din vestiarul Craiovei

Articol de GSP - Publicat marti, 01 decembrie 2020 16:34 / Actualizat marti, 01 decembrie 2020 16:39

Aurel Țicleanu, fost jucător în Craiova Maxima, fotbalist în echipa națională a României, dar și antrenor de fotbal, în prezent lector în cadrul Federației Române de fotbal, a acceptat invitația de a participa la emisiunea "Prietenii lui Ovidiu", difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00, pe GSP.RO.

Țicleanu face analiza fotbalului românesc, vorbește despre meciurile în care a jucat cu Diego Maradona, știe ce lipsește fotbalului de la noi și dezvăluie episoade interesante din cariera de fotbalist și cea de antrenor.

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de Youtube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.
Aurel Țicleanu, invitat miercuri, de la ora 20:00, pe GSP.RO, la „Prietenii lui Ovidiu”! Amintiri de pus în ramă cu Maradona și povești din vestiarul Craiovei

Unde poți urmări show-ul de miercuri seară, care va începe la ora 20:00

Formatul video lansat de Ovidiu Ioanițoaia pentru publicul Gazetei se bazează pe dialoguri ample cu personalități marcante din sportul românesc. Aparițiile săptămânale (în fiecare miercuri, de la ora 20:00, pe www.GSP.ro) sunt găzduite de ultramodernul studio video din redacția Gazetei. 

Giovanni Becali: "Maradona dacă voia să intre cu avionul plin de droguri intra cu el la Napoli"

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV » Inedita poveste a puștiului care a obținut penalty-ul cu Gaz Metan: cum a ajuns la FCSB, după ce a evoluat pentru Rapid și Craiova

EXCLUSIV. Cine a strigat „hoții” a supus arbitrii: FCSB e noua favorită a „fluierașilor”! Craiova, cea mai dezavantajată!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close