GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  STEAUA

Aventurile lui Gigi la penitenciar » Becali a vrut să facă brînză în celulă şi i-a cinstit pe puscăriaşi cu lapte :)

Becali este un mare fan al brînzei
Becali este un mare fan al brînzei

Articol de - Publicat luni, 01 iulie 2013 00:00 / Actualizat luni, 01 iulie 2013 10:23

Becali s-a enervat că biserica nu a fost construită cum trebuie, a vrut să-şi facă singur brînză în celulă şi a cinstit puşcăriaşii cu lapte «Luzu»

În cele 21 de zile petrecute la penitenciarul Rahova, Gigi Becali a reuşit să iasă de mai multe ori în evidenţă. Finanţatorul roş-albaştrilor i-a uimit pe angajaţi cu comportamentul lui excentric şi a promis investiţii masive.

Becali e nemulţumit de condiţiile de care beneficiază în spatele gratiilor şi e decis să investească pentru a moderniza puşcăriile. În aceste condiţii, el le-a cerut avocaţilor săi să se intereseze care-i calea prin care poate colabora cu statul pentru a renova cele două închisori de la marginea Capitalei: Rahova şi Jilava.

Dezamăgit de biserică
Cît timp s-a aflat la Rahova, Gigi a participat la toate slujbele de la biserica din curte, însă n-a fost mulţumit de locaşul de cult. Latifundiarul a observat că la construirea acestuia nu s-au respectat regulile care se impuneau, mai exact altarul nu era poziţionat exact la răsărit! A promis că e gata să suporte cheltuielile necesare pentru a o reconstrui aşa cum trebuie.

Stînă în celulă :)
Mare amator de brînză, Becali a vrut să o poată consuma şi la puşcărie. Cum regulamentul interzice să primească de la vizitatori produse lactate, stelistul a încercat să-i convingă pe şefii închisorii să-l lase să-şi facă singur produsul în celulă. Motiv pentru care a cerut să i se ofere posibilitatea de a primi lapte proaspăt şi cele necesare preparării brînzei, dar a fost categoric refuzat.

"Nu mai beţi prostii, luaţi lapte!"
Un alt episod haios s-a petrecut la magazinul penitenciarului. Gigi a mers şi a întrebat de care lapte au. După ce vînzătoarea i-a răspuns, bărbatul de 55 de ani a comandat: "Daţi-mi şi mie tot raftul de «Luzu», d-ăla. Vreau să-i cinstesc pe băieţii de aici şi, decît să bea toate prostiile de sucuri, mai bine lapte". Bineînţeles, patronul Stelei a încurcat numele unei mărci de lapte, Zuzu. :D

Vînzătoarea l-a refuzat însă politicos, amintindu-i că are voie să cheltuiască maximum 350 de lei săptămînal. "Ok, atunci dă-mi lapte de toţi banii", a replicat Becali.

26 de luni este durata minimă pe care o va petrece Becali în închisoare

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (73)
petrusm
petrusm  •  01 Iulie 2013, 21:26

UN MOD URAT DE A FACE GAZETARIE ... SA VORBESTI DE GIGI ORICE, ORICUM , CHIAR SI LA GREA ANANGHIE , NUMAI SA CITEASCA ,,NORODUL,, SI SA FACETI VOI BANI ... FOARTE URAT ... ORIBIL ...

1337
1337  •  01 Iulie 2013, 16:28

criticati toti ziarul dar principalii vinovati sunteti voi care cum vedeti becali veniti sa comentati,nu conteaza cum, dar comentati.

posto8398
posto8398  •  01 Iulie 2013, 13:50

Pentru cine stie bancul : Becali a spus: " Baieti , azi e ziua lactatelor"

Vezi toate comentariile (73)
Comentează